PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677515}
5,0 2,4 tys. ocen
5,0 10 1 2374
Anatomia upadku
powrót do forum filmu Anatomia upadku

Nie jestem zwolennikiem ani PO ani PIS-u. Uważam ze to co robi, a właściwie nie robi rząd
Tuska jest niedopuszczalne. Chociaż by sam wrak Tupolewa. Juz dawno powinien być w
Polsce. Ale to tak na marginesie.

Wypowiedz dotyczy tego pseudo dzieła. Po obejrzeniu Katastrofy w Przestworzach na NG, postanowiłem zobaczyć Anatomie Upadku i spróbować porównać oba filmy. Nie będę się za
bardzo rospisywal na temat programu NG, ogólnie to był OK. Natomiast Anatomia Upadku doprowadziła mnie do skrajnego bólu głowy. Jest to idealny materiał do indoktrynacji i prania mózgu. Większość tego co zostało pokazane w ogóle nie trzymało się kupy. Ponad to zaprzeczało w większości prawom fizyki i bóg wie czemu jeszcze, chciał by ta teoria o mgle. Żadna teoria nie była podparta szczegółową wiedza ekspertów z zakresu lotnictwa, fizyki itp. Uważam ze osoby takie jak pseudo prof. Binieda czy jak mu tam nie maja ani dostatecznego doświadczenia ani wiedzy aby móc wypowiadać się w takiej czy innej kwestii.

Tak wiec osoba myślącym logicznie odradzam oglądanie tego szajsu. Anatomia Upadku to
dokument który rypie czerep, i to dosłownie.