5,0 2,4 tys. ocen
5,0 10 1 2374
Anatomia upadku
powrót do forum filmu Anatomia upadku

Ludzie, którzy nie potrafią dyskutować merytorycznie sami sobie wystawiają ocenę., podobnie jak ta pani: http://www.youtube.com/watch?v=y0JYhRnDaKg Do przemyślenia.

ocenił(a) film na 1
Hilton

taa bo WY wiecie, znacie prawdę. każdy za was tam był i widział jak Putin razem z Tuskiem i Komorowskim strzelali do Tupolewa z RPG.

Hilton

Przecież oni potrafią dyskutować merytorycznie tylko spójrz na argumenty: "jeden świadek nie miał zasłoniętej twarzy a drugi miał - jak to możliwe?!" Albo "świadkowie mijają się w zeznaniach, są one sprzeczne, daję 1". To nie są merytoryczne argumenty? Polscy eksperci

ocenił(a) film na 1
ciulek

Najbardziej merytoryczne argumenty podajesz ty. Na miarę tego "dzieła". Równie dobrze mógłbyś pisać: mąka, mąka, mąka, ...

ocenił(a) film na 10
dominiorek

Toż to dopiero przykład merytorycznej wypowiedzi. Jak zawsze zresztą.

ocenił(a) film na 1
marcintomala22

Wiem. (mąka, mąka, mąka, ...)

ocenił(a) film na 10
dominiorek

A powiedz, tak z czystej ciekawości - zauważasz chociaż, którzy rozmówcy prezentują na forum więcej jadu i nienawiści? Obrażają, lżą, ironizują (chociaż nazwać takiego sumo ironicznym to z lekka nadużycie).

Mowa nienawiści - czyją domeną tak naprawdę? Które osoby są grzeczniejsze w wyrażanych poglądach?

ocenił(a) film na 7
marcintomala22

Ja zauważam, że ci prezentujący stronę rządową zdecydowanie bardziej obrażają, ale musisz wziąć pod uwagę, że ryba psuje się od głowy, a ich liderzy... Dominik Taras, Janusz Palikot (udawana opozycja), Stefan Niesiołowski - ich chyba nikt nie jest w stanie przebić :) Oczywiście w sukurs idą inni i zioną, zioną jadem.

ocenił(a) film na 7
marcintomala22

A Dominiorek moim zdaniem pomylił cynizm z inteligencją, ale widocznie ten typ tak ma. Może i "w porządku" człowiek, ale te teksty...

ocenił(a) film na 1
marcintomala22

"...zauważasz chociaż, którzy rozmówcy prezentują na forum więcej jadu i nienawiści?"
Zauważam, bo ju po czwartym poście zostałem nazwany lemingiem, później było sugerowanie, że jestem wyborcą PO (o łeee), Palikota, a potem to już było: szmaciarz, debil, idiota, pederasta, ścierwo, zaprzaniec...

Czyją domeną jest mowa nienawiści? Ludzi ograniczonych, prymitywnych i ksenofobicznych! A tacy są niestety wszędzie, niezależnie od poglądów politycznych...

"Które osoby są grzeczniejsze w wyrażanych poglądach?"
Zdecydowanie te, które mają poglądy...