PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88366
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

A ten film nawiązuje do tej historii, ale na faktach nie jest. To tak gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że
ludzie mają problemy z rozróżnieniem faktów i mitów.

berni_

widzę, że też mam problem z odróżnieniem faktów od mitów. Obecność nie jest na faktach, poczytaj trochę zanim zrobisz z siebie idiotę :P

ocenił(a) film na 6
Devouer

Ale chyba już dzisiaj wiesz, że duchy, kryptydy, paranormalia są faktem i się zgadzasz ze mną. Poczytaj że to wszystko jest na faktach zanim ZNÓW zrobisz z siebie potężnego idiotę. Bo gdyby nie zjawiska paranormalne nic by nie było ani nigdy nie powstało włącznie z Tobą ani wszechświat.

ocenił(a) film na 6
Devouer

Cieszę się że się całkowicie ze mną zgadzasz już Powiedziałem berniemu żeby z idiotami nie gadał

berni_

masz* pardon za literówkę :P

ocenił(a) film na 4
berni_

Obecność też nie jest oparta na faktach.
Śmieszne, że ktoś kto nie rozróżnia faktów i mitów narzeka na to, że ludzie ich nie rozróżniają.

ocenił(a) film na 6
Dealric

Ale chyba już dzisiaj wiesz, że duchy, kryptydy, paranormalia są faktem i się zgadzasz ze mną. Poczytaj że to wszystko jest na faktach zanim ZNÓW zrobisz z siebie potężnego idiotę. Bo gdyby nie zjawiska paranormalne nic by nie było ani nigdy nie powstało włącznie z Tobą ani wszechświat.

ocenił(a) film na 6
Dealric

Tak, Obecność jest na autentycznych wydarzeniach:)

ocenił(a) film na 6
Dealric

Już Powiedziałem berniemu, żeby z idiotami i ignorantami naukowymi nie gadał

ocenił(a) film na 6
berni_

Jest na faktach. Nie słuchaj idiotow