Film był zajebisty i polecam w stu procentach
A komu się nie podoba to morda, każdy ma własne zdanie
Według mnie lepszy od Obecności :) pozdro
nie wiem czemu na to odpowiadam..ale stalo sie .......film jest przedewszystkim komercyjny...co z tego wynika chyba tlumaczyc nie musze
PLUSY: swietna gra aktorów doskonale odegrali emocje
3 calkiem niezle sceny
budowa napiecia
i to niestety tyle...............
MINUSY: film oklepany do bolu nie ma w nim nic oryginalnego poza 3 scenami wtórnosc--->zobaczymy wszystko to co widzielismy we wczesniejszych tzw horrorch film totalnie nie zaskakuje
przedewszystkim nie straszy...buduje napiecie tylko po to by za chwile i tak sie nic nie stalo
irracjonalne zachowanie głownej bohaterki..kompletnie niedorzeczne <przyklad>ksiadz obrocony tylem
niektore efekty typu goniacy kobiete szatan.....
moge wymieniac dalej ale za duzo ego....
REASUMUJAC jestem calkowicie rozczarowany nie zartujac bardziej mnie porusza czytanie prawdziwych opowiesci o tej lalce niz ogladanie filmu po dobrej obecnosci film po obejzeniu mozna odstawic na polke i nigdy wiecej do niego nie wracac ot taki dobry na niedziele film powiem wiecej uwazam ze krecac tak filmy to kpina z dzisiejszego widza czytalem kilka wypowiedzi ze ludzie wychodzili z kina.... na seansie ktorym bylem tez sie to stalo....duzo osob wyszlo....ktos kto mowi ze to byl horror niech obejzy film Drabina Jakubowa...to jest prawdziwy psychodeliczy horror niestety lub stety polecam osobom dojzalym pokolenie 90 wzwyz niech sobie daruje...kazdy wie ze reklama dzwignia handlu film to produkt ma sie sprzedac nie koniecznie musi byc dobry...reklama zrobila swoje.....sory za bledy pisze w pospiechu..
A który film nie jest komercyjny? Bo nie pamiętam abym na jakikolwiek film do kina wszedł za darmo :)
no ja odhaczyłem 2 sceny :D mianowicie pierwsza jak u sąsiadów obok pryska krew i gaśnie światło i lewitująca laleczka koło okna, którą jak się za chwilę okazuje trzyma jakiś dzioboł hehe no i to by było na tyle....
Zgaduje, że widziałeś 10 horrorów na krzyż i stąd Twoje dobre zdanie o tym filmie. Jakbyś widział choć trochę więcej, to wiedziałbyś, że to wszystko już było i to w o wiele bardziej zadowalającym wykonaniu.
od tego są portale takie jak ten, żeby dać ludziom prawo do wypowiadania własnego zdania :) Jesteśmy istotami społecznymi, proponuję zachować resztki kultury :) Pozdrawiam :)