PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88372
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

Byłem dziś na tym filmie. Jeżeli współtwórcą filmu jest James Wan to znaczy że film jest z górnej półki. Polecam obejrzeć,klasyka gatunku podobnie jak "Obecnośc". Trzymający w napięciu,i dobra gra aktorska a co najważniejsze ciekawy motyw i jego realizacja.

ocenił(a) film na 6
Silveraman

Czytałam recenzje w Co Jest Grane i tam dostał tylko 1*. Oceniał Felis- z którym często się nie zgadzam- ale i tak mam obawy. Ale do kina i tak idę.

ocenił(a) film na 1
Azzurro

Koleś, przed chwilą wróciłem z kina. Uwierz mi nie chcesz na to iść, no chyba,że skończyły ci się środki nasenne. Jeżeli uważasz, że film będzie nudny, bo widziałeś zwiastun, to poczekaj aż zobaczysz film.

ocenił(a) film na 6
FREGER

Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź. Zwróć szczególną uwagę na formę odmiany czasownika ''czytać''... No chyba że to ten film jest tak zły, że człowiekowi się po nim wszystko miesza.

ocenił(a) film na 1
Azzurro

Wiem, że "czytałaś", ale chodziło mi bardziej o twoje następne zdanie w którym napisałaś, że do kina i tak idziesz.

ocenił(a) film na 6
FREGER

Wiem, jaki był cel Twojej wypowiedzi. Zła forma osobowa mi w tym nie przeszkodziła ;)
Pójdę, bo bilet mam za darmo, więc kasy nie stracę, a czasu aż tak bardzo mi nie szkoda. Zresztą jak ktoś pisze, że film jest beznadziejny, to MUSZĘ sama się przekonać ;) Gdybyś dał 4*, to już nie byłabym taka chętna.

ocenił(a) film na 1
Azzurro

xD ok, sam czasem chodzę żeby się przekonać.

ocenił(a) film na 1
Azzurro

za darmo ? jak ? zdradź swós sekret

ocenił(a) film na 6
karbaro

Znajoma pracuje w kinie i ma darmowe bilety ;)

ocenił(a) film na 1
Azzurro

NICE , może znajdzie się coś dla mnie ???

ocenił(a) film na 6
karbaro

Niestety, musisz sam znaleźć sobie taką znajomą ;)

Azzurro

Nom albo zacznij sie.tez przechwalac ze jestes np. dr multikina

ocenił(a) film na 4
Silveraman

Ta, w końcu takie kolejne kontynuacje Piły to filmy z górnej półki...

ocenił(a) film na 8
Silveraman

jak na film wybierze się jakaś osoba która lubi horrory to film wypada słabo, mało scen strasznych, jednakże jeśli brać pod uwage całość to jest znacznie lepiej: napięcie budowane od początku i trzyma do końca, no może prawie do końca, muzyka czy też raczej dźwięki jak z kina grozy więc ciary są na całym ciele. Ogólnie film całkiem całkiem choć do obecności brakuje sporo

ocenił(a) film na 6
Silveraman

wybrałam się dziś na ten film z ciekawości, bo znam dokładniej historię związaną z tą lalką; film mnie zawiódł, jest niesamowicie przewidywalny, muzyka sugeruje kiedy będzie jump scare, swoją drogą takie momenty są też dość przeciętne, Obecność przy tym filmie to masterpiece.