Czy ktoś z tu zebranych dostawał ataku śmiechu widząc twarz tej lalki? Ja tak, tak samo jak
sąsiedzi siedzący obok i za mną. Podobnie było z wieloma innymi scenami, wliczając w to
groteskową scenę z demoniczną wersją duchownego stojącego pod drzwiami. "Annabelle" jest
odcinaniem kuponów od "Obecności", bazuje prawie wyłącznie na elemencie zaskoczenia, co roku
powstaje przynajmniej kilka horrorów z podobnym scenariuszem. Szkoda, że dobrzy scenarzyści i
reżyserzy omijają ten gatunek, przynajmniej w ostatnich latach.
Nadal wygląda to lepiej niż facet chodzący samemu do kina [ TY :) ] na "Kobiete na skraju dojrzałości", której dałeś 10/10. Bez urazy ;)
nie obrażaja mnie wypociny chłoptasia, czy to powod do dumy jest chodzic z sasiadem do kina bo sie samemu boi? nie wiem , bez urazy :D a tego filmu i tak nie ogladałes to co sie sapiesz :D dupa wiem na temat ale gówno powiem co nie? :)
Oj już, już... nie wiedziałem, że tak cię tym zdenerwuję. Nie chcę być dla ciebie niemiły, to nie moja sprawa, że lubisz damskie filmy jak "wredne dziewczyny" którym dałeś 10/10 :-) Fakty nie mogą być obraźliwe bo są faktami.
alez napisze jeszcze raz, jak maja mnie obrazic wypociny chlopaczka ktory nawet nie wie o czym mowi :D idz do sasiadów moze z nimi obejrzysz. Trza miec jebniete zeby kogos sprawdzac....no coz debile sa wsrod nas