PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88366
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

Czy ktoś z tu zebranych dostawał ataku śmiechu widząc twarz tej lalki? Ja tak, tak samo jak
sąsiedzi siedzący obok i za mną. Podobnie było z wieloma innymi scenami, wliczając w to
groteskową scenę z demoniczną wersją duchownego stojącego pod drzwiami. "Annabelle" jest
odcinaniem kuponów od "Obecności", bazuje prawie wyłącznie na elemencie zaskoczenia, co roku
powstaje przynajmniej kilka horrorów z podobnym scenariuszem. Szkoda, że dobrzy scenarzyści i
reżyserzy omijają ten gatunek, przynajmniej w ostatnich latach.

ocenił(a) film na 4
davidbrent1995

Z sąsiadami chodzić do kina...

nikike

no co, mama nie dostała wolnego musiał isc z sasiadami

slipdog

Nadal wygląda to lepiej niż facet chodzący samemu do kina [ TY :) ] na "Kobiete na skraju dojrzałości", której dałeś 10/10. Bez urazy ;)

davidbrent1995

nie obrażaja mnie wypociny chłoptasia, czy to powod do dumy jest chodzic z sasiadem do kina bo sie samemu boi? nie wiem , bez urazy :D a tego filmu i tak nie ogladałes to co sie sapiesz :D dupa wiem na temat ale gówno powiem co nie? :)

slipdog

Oj już, już... nie wiedziałem, że tak cię tym zdenerwuję. Nie chcę być dla ciebie niemiły, to nie moja sprawa, że lubisz damskie filmy jak "wredne dziewczyny" którym dałeś 10/10 :-) Fakty nie mogą być obraźliwe bo są faktami.

davidbrent1995

alez napisze jeszcze raz, jak maja mnie obrazic wypociny chlopaczka ktory nawet nie wie o czym mowi :D idz do sasiadów moze z nimi obejrzysz. Trza miec jebniete zeby kogos sprawdzac....no coz debile sa wsrod nas

ocenił(a) film na 5
davidbrent1995

wysmienitych horrorów jest i było jak na lekarstwo....Lalka nie była śmieszna az tak bardzo bardziej śmieszne te zwykłe lalki ;)