PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88366
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

Genialny,film lecz kompletnie nie trafiony gatunkowo ,uśmiech nie znikał mi z twarzy przez cały seans.Gorąco polecam na długie zimowe wieczory !

I7158599

Albo jesteś trollem, albo masz nerwy ze stali, albo horrory to nie są filmy dla ciebie. Dla mnie to jest do tej pory horror roku, na kilku scenach wrzeszczałem ze strachu pomimo tego, że mam już 32 lata.

Andrzejek324

Było w tym filmie parę momentów trzymających w napięciu, ogólnie horror przyzwoity, ale aż taki straszny nie był. Komedią jednak w żadnym wypadku też nie był.
Dla mnie najstraszniejszym momentem był ten, kiedy dziewczyna obok mnie zaczęła krzyczeć, to dopiero było niespodziewane ;)

Hazel_Haze

Dla mnie był bardzo straszny. Ja jestem bardzo wrażliwy, łatwo mnie przestraszyć i byle jaki duch przyprawia mnie prawie o zawał serca.

I7158599

AHAHAHAHHA Saga Zmierzch na 6. Chyba musisz mieć nie więcej niż 15 lat.

ocenił(a) film na 4
Andrzejek324

Czyli i tak musi być sporo dojrzalszy niż ty.

Dealric

Jeżeli uważasz, że osoba, która ma żonę, oraz ośmioletniego syna jest niedojrzała to powinieneś czym prędzej udać sie do psychiatry. Zaburzenia psychiczne się leczy, może jeszcze nie jest dla ciebie za późno.

ocenił(a) film na 4
Andrzejek324

Sprawdź w słowniku co oznacza dojrzałość. Gwoli uświadomienia możesz mieć i 30 dzieci i 100 lat, ale to nie czyni cię dojrzałą osobą...

Ale co będę się produkował. Potrzeba mózgu by zrozumieć tak elementarne rzeczy co wyklucza twoje szanse.

Dealric

Masz kłopoty z myśleniem. Każdy kto skończył 18 lat jest już dojrzałą osobą i choćbyś nie wiem co mówił, na ten temat niestety nie masz racji. Masz rację potrzeba mózgu żeby to zrozumieć, ale ty widocznie masz tak mały, że nawet najprostszych rzeczy nie jesteś w stanie pojąć.

ocenił(a) film na 4
Andrzejek324

Głupcze...
Dojrzały i dorosły to dwa różne słowa. Mamusia nigdy nie nauczyla?

Dealric

Uczyła, że człowiek staje się w pełni dojrzały po ukończeniu 18 lat. Nie moja wina, że ciebie tego w domu nie nauczyli.

ocenił(a) film na 7
Andrzejek324

Jest pełnoletnia osobą, ale nie koniecznie dojrzałą:) mam koleżankę 26 letnią A jest na etapie emocjonalnym 16 latki ;)