PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88366
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

Bardzo dobrze z realizowany horror. Napięcie ciągle się utrzymuje i jest kilka momentów które
potrafią nieźle przestraszyć. Naprawdę warto zobaczyć, zwłaszcza jeśli ktoś jeszcze nie oglądał
"Obecności"

DaRBonD_1990

mało w zyciu dobrych horrorów widziales albo wogole..stawiam na to drugie

ocenił(a) film na 7
Dante87

Zdziwiłbyś się. Z tym że flaki na ekranie i litry krwi mnie nie straszą tylko obrzydzają. A to jest pewna różnica.

ocenił(a) film na 7
Dante87

Także jak chcesz się uważać za znawcę to sięgnij po takie tytuły, jak "Lśnienie", "Omen", "Dracula" czy "Nosferatu". a nie takie sieczki jak "Piła". A jak nie to szkoda mojego i twojego czasu. Na pewno znajdzie się ktoś, kto docenia kino

ocenił(a) film na 8
DaRBonD_1990

O, dokładnie, tak samo uważam i zgadzam się z tobą :) byłam też niedawno na "Annabelle" w kinie i uważam za dobry film, naprawdę, nie spodziewałam się tak dobrego kina po dzisiejszych horrorach.

ocenił(a) film na 4
DaRBonD_1990

Być może efekty do filmu są dobrze wykonane, ale czym jest seans bez solidnej konstrukcji? Takie wnioski wyciągam po obejrzeniu zwiastuna :) Moim zdaniem gra aktorska leży:| Jednak ze względu na sam temat, który mnie intryguje wybiorę się do kina i być może zmienię zdanie :)