5,7 89 tys. ocen
5,7 10 1 88992
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

PYTANKO

ocenił(a) film na 5

Czemu ludzie robią takie nudne i głupie filmy(choć trzeba przyznać ze jest kilka ciekawych scen
zwłaszcza w windzie i gdzieś tam jeszcze) a ludzie tacy podnieceni w kinie chyba nigdy sie nic nie
zmieni jak motłoch bedzie wielbił takie małe badziewka.... chociaż film ujdzie w tłoku

ocenił(a) film na 8
Machinefilm

Jak to się mówi- o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie Anabelle był całkiem dobrym filmem, zwłaszcza że ostatnio byłem katowany przez filmy typu droga bez powrotu. Z tym motłochem to trochę przesadziłeś. Ja to samo mógłbym powiedzieć o filmie Noe. Kompletnie nie rozumiem jak mógł się komuś podobać. Dla mnie Anabelle to jeden z lepszych horrorów wypuszczonych na przestrzeni ostatnich 3-4 lat. Jeżeli masz jakieś pozycje, które mogą być lepsze to prosiłbym o podanie ich tutaj, chętnie się z nimi zapoznam.

ocenił(a) film na 5
requeijao4

Teraz prawie wcale nie oglądam horrorów ale np naznaczony i 1 i 2 to zupełnie inna półka Martwe zło też .....Kiedyś o wiele wiecej było u mojej osoby pławienia sie w tym horrorowym bagnie teraz wiem mniej wiecej co bedzie dobre czy nie i w sumie już po trailerze ( ktorych tez z regułu nie oglądam) .Dla mnie film słaby nudny z jedną fajną sceną i tyle.Na poziomie najnowszej lalki chucky a nawet nizej.

ocenił(a) film na 7
Machinefilm

Martwe zło to bardziej pastisz.

requeijao4

Dotknięcie Mroku, Chirurgiczna Precyzja, Ponury Dom, Wolf Creek 2, Contracted, Sinister, Pozwól mi wejść (2010) - Jak dla mnie produkcje o niebo lepsze od "Annabelle" wypuszczone właśnie na przestrzeni ostatnich 4 lat. Oczywiście to moja subiektywna opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać.