PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88366
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

nie zgadzam się z tym, że ten film to nieporozumienie, był naprawdę dobry, nie było żadnego strasznego momentu, ale bez tego i tak wyszło świetnie! moim zdaniem film w 100% spełnił swoje oczekiwania, jednak zgodzę się z faktem iż obecność była o niebo lepsza :P

ocenił(a) film na 3
Nekromanta21456

Może nie zauważyłeś ale ten film to horror, film grozy. Horror jest dobry wtedy gdy musisz trzymać żeby nie popuścić ze strachu. A w tym filmie nie było żadnej jakiejkolwiek sceny w której choćby można było by się delikatnie potrząsnąć ze strachu. Ten film to jedna wielka beznadzieja.

ocenił(a) film na 6
Ercio4

Film fakt nie jest straszny, ale teraz nie wychodzą żadne straszne. Idąc teraz do kina nie oczekuję strachu, ponieważ wiem że i tak go nie odczuję, co innego dawniej. Teraz od horrorów wchodzących do kin oczekuję tylko, aby były po prostu fajne, a ten właśnie taki jest. Interpretuj go na swój na swój sposób, ale dla mnie film 9/10 i tak zostanie

ocenił(a) film na 3
Nekromanta21456

Jak uważasz. Tylko dziwnie pójść na horror i nie oczekiwać strachu. To tak jakbym z komedii nie oczekiwał śmiechu.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Ercio4

Podaj mi choć 1 STRASZNY horror, jaki wyszedł powiedzmy od 2010 r. Ja takiego nie znam, więc chodzę z nudów nie tylko na horrory, choć w zdecydowanej większości.

ocenił(a) film na 3
Nekromanta21456

"Sinister". Teraz wyszła druga część, ale nie była zbytnio straszna. Ale musisz oglądać w dobrej jakości, wieczorem i przede wszystkim na dobrych głośnikach lub bardzo dobrych słuchawkach. ;) A jak to nie to "Wrong Turn", ale ten wyszedł w 2003 r. Polecam obejrzeć oba. ;)

ocenił(a) film na 6
Ercio4

Sinister oglądałem, fajny ale tylko 1 część, natomiast zupełnie nie straszny. 2 natomiast nie spełniła oczekiwań więc oceniłem na 4/10. Wrong Turn to bezapelacyjnie najgorszy slasher jaki powstał, oby dwa nie straszne.

ocenił(a) film na 3
Nekromanta21456

Nie wiem jaki Ty masz gust, lecz przy obu filmach robiłem w gacie ze strachu. Widziałeś "Faces of Death (1978)" ? Nie jest to typowy horror lecz taki typowy film grozy.

ocenił(a) film na 6
Ercio4

Uwierz mi, mnie jest strasznie trudno przestraszyć. Film widziałem, taki se ale nie straszny