nie zgadzam się z tym, że ten film to nieporozumienie, był naprawdę dobry, nie było żadnego strasznego momentu, ale bez tego i tak wyszło świetnie! moim zdaniem film w 100% spełnił swoje oczekiwania, jednak zgodzę się z faktem iż obecność była o niebo lepsza :P
Może nie zauważyłeś ale ten film to horror, film grozy. Horror jest dobry wtedy gdy musisz trzymać żeby nie popuścić ze strachu. A w tym filmie nie było żadnej jakiejkolwiek sceny w której choćby można było by się delikatnie potrząsnąć ze strachu. Ten film to jedna wielka beznadzieja.
Film fakt nie jest straszny, ale teraz nie wychodzą żadne straszne. Idąc teraz do kina nie oczekuję strachu, ponieważ wiem że i tak go nie odczuję, co innego dawniej. Teraz od horrorów wchodzących do kin oczekuję tylko, aby były po prostu fajne, a ten właśnie taki jest. Interpretuj go na swój na swój sposób, ale dla mnie film 9/10 i tak zostanie
Jak uważasz. Tylko dziwnie pójść na horror i nie oczekiwać strachu. To tak jakbym z komedii nie oczekiwał śmiechu.
Pozdrawiam.
Podaj mi choć 1 STRASZNY horror, jaki wyszedł powiedzmy od 2010 r. Ja takiego nie znam, więc chodzę z nudów nie tylko na horrory, choć w zdecydowanej większości.
"Sinister". Teraz wyszła druga część, ale nie była zbytnio straszna. Ale musisz oglądać w dobrej jakości, wieczorem i przede wszystkim na dobrych głośnikach lub bardzo dobrych słuchawkach. ;) A jak to nie to "Wrong Turn", ale ten wyszedł w 2003 r. Polecam obejrzeć oba. ;)
Sinister oglądałem, fajny ale tylko 1 część, natomiast zupełnie nie straszny. 2 natomiast nie spełniła oczekiwań więc oceniłem na 4/10. Wrong Turn to bezapelacyjnie najgorszy slasher jaki powstał, oby dwa nie straszne.
Nie wiem jaki Ty masz gust, lecz przy obu filmach robiłem w gacie ze strachu. Widziałeś "Faces of Death (1978)" ? Nie jest to typowy horror lecz taki typowy film grozy.