PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=763618}

Anon

2018
5,9 22 tys. ocen
5,9 10 1 21620
5,2 11 krytyków
Anon
powrót do forum filmu Anon

Wyszedł im usypiacz a nie dreszczowiec.

Pomysł fajny, ale ciągłe powtarzanie tych samych motywów zarówno wizualnych jak i muzycznych nadaje całości wrażenie kołysanki dla dużych dzieci, które nie mogą zasnąć bo za dużo grały w gry FPS.

Całość wymyślił ktoś bardzo doświadczony w robieniu tanich produkcji telewizyjnych. Być może jest w tym filmie coś bardziej zajmującego jakby obejrzeć go w bardzo wysokiej rozdzielczości, co chwila pauzować i czytać uważnie napisy pokazujące się w "oku duszy".

ocenił(a) film na 3
Wujek_Sylwek

Muszę Cię zmartwić. Na 120 calach też film słaby

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 3
Bokciu

Tak, chwale się nie swoim projektorem...jeb*** się w łeb.

ocenił(a) film na 7
mediaweb

Czyli nie nie dość, że próżny to jeszcze cham...

ocenił(a) film na 3
Bokciu

mówił ci ktoś, żeś głupi? Zastanów się co twój post wniósł do tematu filmu...kompletnie nic. Więc po co ten wpis o chwaleniu? Nakręcasz tylko dyskusję nie związaną z tematem.I kto tu jest próżny.

ocenił(a) film na 7
mediaweb

Pytanie tylko co Twój post o 120 calach wniósł merytorycznego w kwestii filmu waćpanie? Tak więc kto tu jest głupi i co ma próżność do tego? Mylisz pojęcia mój drogi.

ocenił(a) film na 3
Bokciu

Zauważ, że to twój post nic nie wnoszący już wymoderowano a nie mój. A mój post to ocena filmu z dużego ekranu, o którym pisał autor wątku. Nie rozumiesz słowa pisanego czy jak? To do podstawówki wróć a nie zajmujesz czas innym ludziom na czytanie twoich wypocin.

ocenił(a) film na 7
mediaweb

No i po raz kolejny się pogrążasz. Po pierwsze naucz się podstawowych zasad pisowni jeśli sugerujesz innym powtórkę z podstawówki. Zacznij używać znaków i interpunkcyjnych i pisz należycie zwroty grzecznościowe. Po drugie co ma wielkość ekranu do treści filmu i jej oceny? Rozumiem, że ocena filmu może rosnąć wprost proporcjonalnie do rozmiaru ekranu...W związku z tym, nadal podtrzymuję wersję, iż post ma za zadanie zabłysnąć dużym ekranem...Oj, jakie to słabe.

ocenił(a) film na 3
Bokciu

Jak dla ciebie wielkość ekranu nie ma wpływu na odbiór filmu, to ja podziękuję już pisania z tobą. Za chwilę będziesz mi wmawiał że sposób podania jedzenia nie ma wpływu na odbiór smaków, a dzwięk 5.1 nie polepsza odbioru. Niech inni ocenią twoje mądrości :) Admin, jak widzisz już ocenił.

ocenił(a) film na 7
mediaweb

Z pewnością nie na merytorykę...Ewentualnie na stronę wizualną, czyli wszelkie, efekciarskie akcyjniaki, których wielkim fanem jesteś. Co do samego dźwięku, o czym Ty piszesz? 5.1? Toż to jakiś archaizm w dobie Atmosa, no i naucz się wreszcie, że zwroty grzecznościowe należy pisać wielką literą...

ocenił(a) film na 3
Bokciu

Teraz nawet wiesz, czego ja fanem jestem? Polinista i wróżka z ciebie. Człowieku, ogarnij się z tymi frazesami, bo żałosny jesteś. Piszę o tym co wpływa na odbiór podając przykład a ty mi o atmosie wyjeżdżasz i prawisz dyrdymały. Nie masz się czego czepić, to wyjeżdżasz ze znakami interpunkcyjnymi, atmosie i co za chwilę wymyślisz, wróżbito? Uczono mnie żeby głupiemu ustąpić, więc nie licz na kolejną odpowiedź, bo szkoda mi czasu na takich.

ocenił(a) film na 7
mediaweb

Sam widzisz, że napisałeś kilka zdań, które to mogą być modelowym przykładem pustych frazesów...Zresztą tak jak pierwsza, sławetna wypowiedź w temacie filmu o 120stu calach. Mnie z kolei nie uczono, a sam doszedłem do wniosku, aby głupich pouczać, więc to robię i robić będę...Czekam na kolejne wywody w temacie 120 calowego ekranu i korzyści jakie niesie.

ocenił(a) film na 6
Wujek_Sylwek

Że usypiacz, to się zgodzę, bo klimat im nie wyszedł. Ale film zawiera wiele ciekawych elementów i kwestii do przemyśleń, a do tego trzeba mózgu a nie ekranu o wysokiej rozdzielczości.