PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10046870}
6,6 2,7 tys. ocen
6,6 10 1 2711
6,3 24 krytyków
Apetyt na więcej. La Cocina
powrót do forum filmu Apetyt na więcej. La Cocina

Strachu przed deportacją, zmęczenia, braku perspektyw, trudnych decyzji, niewyobrażalnej presji, konfliktów. Jak w tym wszystkim znajdzie się jeszcze człowiek na skraju załamania nerwowego, katastrofa jest nieunikniona. Może i rozumiałam Pedra, ale go nie polubiłam. To taka osoba, która nie panuje nad swoimi emocjami, byle pretekst powoduje wybuch, sam sobie szkodzi i obwinia za to wszystkich innych i cały świat. Moje współczucie dla tak impulsywnych i niedojrzałych ludzi jest znacznie ograniczone.
Dobrze zagrane, dobrze nakręcone. Przy tych "kuchennych" filmach zawsze uderza mnie, że mamy dwa światy - klientów i pracowników. To zupełnie inne dwa światy.

ocenił(a) film na 6
Agatonik

Patrząc na to co się dzuehsc tej kuchni

ocenił(a) film na 6
Ewiatko

Patrząc na to co się dzieje w tej kuchni, jak tam się gotuje, myślę bardziej o gotujacych się emocjach ludzkich, to może odechciec się jeść w takiej restauracji, bo tam nie ma radosci gotowania i podawania, tam jest chęć przetrwania :-(

Ewiatko

Ale jest ładna scena, jak Pedro przygotowuje kanapkę dla Julii. I to chyba jedyny moment, kiedy widać pasję i radość.

ocenił(a) film na 6
greenka2000

A to prawda, była taka scena