7,3 188 tys. ocen
7,3 10 1 187795
6,8 27 krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

czy ten film jest warty obejrzenia bo siągam go z neta a niewiem czy jest to opłacalne. czekam na szczere odpowiedzi

ocenił(a) film na 9
miki63

Film jest wart obejrzenia film cały czas czyma w napięciu. Nonstop cos się dzieje. Wspaniale zdjęcia muzyka i gra aktorska jednym słowem miodzio

ocenił(a) film na 2
miki63

NIESTETY! Poza sceneria, nic co mogłoby zachwycić lub choć wzbudzić zainteresowanie :( NIE POLECAM.... jeśli o mnie chodzi szkoda czasu!!!

ocenił(a) film na 10
miki63

Zadawanie pytań w stylu ''czy jest warty obejrzenia'' jest zupełnie bezsensowne, przecież każdy ma inne zdanie... Tym bardziej bezsensowne jest zadawanie pytania, które pojawiło się już tysiące razy.
Musisz na własne oczy zobaczyć i przekonać się czy cię to interesuje czy też nie. Przecież każdy ma inne zdanie, inne poglądy i co innego mu się podoba. W dodatku ściągasz film z neta, więc nie rozumiem stwierdzenia ''czy jest to opłacalne''. Ściągniesz, obejrzysz, a jeśli się nie spodoba to wyrzucić. Ot, cała filozofia.

ocenił(a) film na 9
Kaileena

i o to własnie jest odpowiedz której brakuje na stronie prosto z mostu...oglądnij to sie dowiesz...ja polecam...POZDRO dla kinomaniaków...SIJA

ocenił(a) film na 8
miki63

Jeżeli ściągasz go z netu to nie dziwne że jest to opłacalne bo przecież nic nie masz do stracenia. No może oprócz limitu. Ale jeżeli to cię boli to przykro mi możesz oglądać seriale w tvp.