Byłam wczoraj wieczorem na Apocalypto i wyszliśmy zapłakani... ze śmiechu.
Motyw z kobietą rodzącą w wogzie(którą sie jaskinia wypełniła w 10 minut na głębokosć ponad 1,5 metra) i łowiącą noworodka jak rybe był zabawny. Ale dobił nas człowiek, który oddychał i z przerarzeniem patrzył na swoje świeżo amputowane serce. Motyw pozostawienia niedoszłych ofiar dla boga samym sobie i pozostawienie tak tego wątku pominę. Stwierdziliśmy, że film był bardzo zabawny i można sobie nim poprawić nastrój, Ale to nie miała być komedia!
oj dziewczyno pewnie pochodzisz z filmu "sposób na blondynke. współczuje Ci z całego serca poczucia humoru, płytka czaszka jesteś ....
dziecinko cos Ci nie wyszło mądre komentowanie, mimo że film mi sie za bardzo nie podobał to zrobiony został rzetelnie
rzecz pierwsza, jaskinia mogłaby sie na tyle wypełnic wiesz co to są deszcze zenitalne? jesli nie to do szkoly
rzecz z noworodkiem tez bez problemu, nie został on złowiony ani nic a wyciągnąć by go było łatwo chociaz nie było to najlepsze fakt
co do amputowanego serca no coz.. sny to sny prawda? nigdy nie były mądre i to rónież zostało dobrze przedstawione
no i pozostawianie ofiar samym sobie.. myślę że tak sie nie stało i na pewno ktos z nimi został,myśl dziewczynko myśl..
albo do szkoły :P