7,3 190 tys. ocen
7,3 10 1 190243
6,6 31   krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

użytkownik usunięty

...miną te chore ciągoty do sadyzmu, okrucieństwa i przesadnej przemocy????

...i widzieliście ten tytuł? MEL GIBSON'S Apocalypto... łoł, czapki z głów przed tym jakżesz wybitnym reżyserem!!!

(dla nie kumatych to był sarkazm)

pzdr.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Oby mu te ciagoty nie minely. Dobrze by bylo jak by nakrecil cos o obozach sowieckich albo koncentracyjnych, ale tak w jego stylu. Jest to bowiem rzadki przypadek czlowieka, ktory potrafi wyprodukowac film tak realistyczny i przerazajacy jak potrafi byc zycie.

użytkownik usunięty

taaa, jasne, zwłaszcza Pasja, biczowanie - w życiu nikt by tego nie przeżył, scena jak prowadzą Jezusa zaraz z ogrodu oliwnego i Jezus spada z muru po czym zawisa na łańcuchach- no mistrzostwo świata, MI się chowa...

użytkownik usunięty

Gibson aby pokazac okrucienstwo i przemowic do znieczulonych serc przesadzil moze i troche, ale cel osiagnal. Mnie pasja poruszyla, Apocalypto rowniez. Sa to po prostu bardzo dobre filmy. Mel jest o wiele lepszym rezyserem niz aktorem, a nawet jesli zaglada do kieliszka, to jesli wtedy przychodza mu takie pomysly do glowy zeby nakrecac takie historie, to prosze bardzo: DO DNA, MEL!

użytkownik usunięty

Gdyby Gibson porwał swoją chciwą i egocentryczną łapę na historię z obozami koncentracyjnymi, albo sowieckimi łagrami, to chyba wybrałabym się do USA, żeby zrobić z nim porządek!
Nienawidzę Gibsona i życzę mu rychłego upadku, bo artystycznie to od zawsze był zerem, ale uwielbieniem swojej osoby, widać, zaraża innych.

ocenił(a) film na 8

A za co go tak nienawidzisz ? Potrącił cię samochodem czy jak ? Uspokój się dziewczyno bo się ośmieszasz...

A Gibson szybciej pasowałby mi do filmu o obozach (tudzież łagrach) niż np łopatologiczny Spielberg.