PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10056796}

Apokalipsa Z: Początek końca

Apocalipsis Z: El principio del fin
2024
5,7 7,4 tys. ocen
5,7 10 1 7353
6,0 6 krytyków
Apokalipsa Z: Początek końca
powrót do forum filmu Apokalipsa Z: Początek końca

Polecam...

ocenił(a) film na 6

Świetna trzytomowa  książka hiszpańskiego pisarza- trzymająca w napięciu. Aby filmów niepopsuli.

ocenił(a) film na 4
tomar21

Ale popsuli. The end.

ocenił(a) film na 10
pswdz

co wg Ciebie popsuli? czytałeś wogóle książkę?

biggie_baty

Zgadzam się z Tobą. Gość chyba ma majaki. Jeden z najlepszych filmów z tej kategorii, jakie widziałem. Zamiast ospałego tłumu z rozdziawionymi paszczami, w realistyczny sposób pokazana agresja. Zaczynam szukać w sieci tej serii książek.

Mrok

jak Ty ten film oceniasz na 10 i nawet nie czytales ksiazke a komus zarzucasz majaki to albo chodzisz do gimnazjum albo sie uja znasz

biggie_baty

ja czytalem i film duzo gorszy

pswdz

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 3
tomar21

Niestety, zawód

ocenił(a) film na 7
tomar21

Sprawdź Epoka Martwych: Początek. Pierwsza z trylogii, jak na razie 2 i 3 w tłumaczeniu. Mam nadzieję że wydawca nie zawiedzie. Dobre post apo zombie i prepersi. Fajnie jakby też zekranizowali.

tomar21

popsuli , książki mega ,mam ,czytałam mnóstwo razy

miumiu1

Jakbyś tyle czytała, to byś wiedziała, że nie stawia się spacji przed przecinkami.

Zloty_Deszcz

Książek nie czytałem ,ale film strasznie nudny.

katka42

Ale dlaczego mi o tym piszesz?

tomar21

Co Ci popsuli? Film b.dobrze zrobiony.

ocenił(a) film na 6
Mrok

Napisałem: aby nie popsuli , ogólnie jest ok. trochę pozmieniali względem książki . Czekamy na dalsze części: "Mroczne dni" i "Gniew sprawiedliwych".

ocenił(a) film na 5
tomar21

Chyba nie potrafię obiektywnie ocenić filmu, bo książki znam prawie na pamięć. Film trzyma się kupy, ale jak dla mnie poszli za mocno na skróty. Podejrzewam, że gdybym nie czytała książek, to moja ocena byłaby dużo wyższa.