PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647812}

Arktyka 3D

To the Arctic 3D
2012
6,3 214  ocen
6,3 10 1 214
Arktyka 3D
powrót do forum filmu Arktyka 3D
Anaissa

Nie widziałem, ale polecam świetny "Marsz pingwinów".

OutOfTimeMan

Zajrzałem tu bo pomyślałem sobie że napisałeś "wyszedłem z kina po 15 minutach" i zawiodłem się... trochę.

ocenił(a) film na 5
Andy400

sam film trwa jakieś 50 minut, są słodkie misie, taki fajny przyrodniczy film, prosty język, wszystko zrozumiałe nawet dla dzieci z podstawówki. Jednak jeśli chodzi o efekty 3D to w porównaniu z innymi krótkometrażowymi filmami na imaxie wypada bardzo kiepsko. Jeżeli ktoś chce zobaczyć film o misiach to polecam, jeśli jednak chce zrobić dziecku lub sobie atrakcje w 3D to bardziej polecam Hubble czy Dzikie z natury.

MrsBinks

I tak nie pójdę.

Andy400

Ten film jest krótki, więc wyszedłbym zapewne po pięciu.

OutOfTimeMan

Ha, ha :D cały ty !! A jest jakiś film z którego nie wyszedłeś przed napisami końcowymi ??

Andy400

"Kac Wawa" i "Borat".

OutOfTimeMan

Serio ? Całą Kac Wawę obejrzałeś ??

Andy400

Cztery razy, żeby mieć pewność, że nic mi nie umknęło.

OutOfTimeMan

Ha, ha :) i nic ci nie umknęło ? Ocena jaka 10/10 arcydzieło ?

Andy400

10/10 za nowatorstwo, odwagę, humor i możliwości interpretacji na wielu płaszczyznach. Obraz uniwersalny.

OutOfTimeMan

WOW !! A cóż to za nowatorstwo ? Gdzie tam (c)humor ? Odwaga - owszem trzeba mieć odwagę żeby taki film zrobić i w takim filmie zagrać i wypuścić w świat.
Choć to może nie odwaga a głupota ?

ocenił(a) film na 4
Andy400

Wybaczcie panowie, że przerywam. Wracając do ,,Arktyki'', dopiero co wyszłam z kina i jestem bardzo rozczarowana. Poszłam zwabiona tytułem oraz pięknym ,,mroźnym'' zdjęciem na reklamie, jednak połowę filmu zajmują ujęcia terenu latem, gdy jest brzydki i brązowy. Efektów 3D nie komentuję gdyż nie znalazłam ani jednego

Punk_Is_A_Freedom

Dziękuje za info, bardzo przydatne, teraz wiem że nie warto iść na ten film, bo szkoda kasy wyrzucać w błoto.

ocenił(a) film na 7
Anaissa

bylem na tym na szkolnej wycieczce
Rewelacji nie ma,tylko usmialismy sie z kolega z tych misiow:)