Mimo tych waszych śmiesznych komentarzy że film jest nie spójny że bajka . Ja uważam że jest to dobry film fabułę ma świetną taką jaką lubię (kosmos) I mnie nie obchodziło to czy jest coś nie logiczne czy nie .Była asteroida niebezpieczeństwo świetna gra aktorska no i oczywiście zajebista obsada także dla mnie film świetny jakby grali go kiedy kolwiek w kinach to na sto procent bym poszła !!!
A przepraszam bardzo skąd ty możesz wiedzieć kto jakie ma pojęcie o filmie masz problem z tym że jest kilka błędów w filmie ? Tu chodzi o sam pomysł i fabułę cwaniaczku. I możliwe że ty właśnie siedzisz i oglądasz "hity na sobotę" , a potem jesteś wielkim znawcą . A tak na prawdę u guzik wiesz o tym wszystkim . Radzę się zamknąć , a na przyszłość raczej oceniać filmy a nie ludzi ! Bo to filmweb człowieku
No w filmie w ciągu 2 tygodni szkolą ludzi zupełnie niewykwalifikowanych do lotu w kosmos by zniszczyc kometę i to ma byc dobra fabuła? To jest co najmniej idiotyczne. Dodatkowo gdy czas goni i liczy się każda sekunda Bruce Willis wygłasza przemówienie by pożegnac się z córką. Oglądałem ten film właśnie w hicie na sobotę i przyznam się, że czasem takie oglądam ale jednak mój gust preferuje o wiele lepsze produkcje.
To się tak zastanawiam Ty oglądałeś go jako hit na sobotę , myślisz że teraz każdy ogląda hit na sobotę ?I masz czelnośc oceniać mnie i pisać że jeśli obejrzałam hit na sobotę(czego nie robiłam ) to nie mam pojęcia o filmie? weź Ty się zastanów co piszesz . Nie interesuje mnie to co myślisz o tym filmie . Czasami jest tak że mniej wykwalifikowany człowiek wie więcej niż ten co ma mega doświadczenie i co najmniej robione studia w Stanach jeśli już o to się czepiasz
A ja podzielam zdanie kolezanki, film mi sie bardzo podobal i z mila checia wracam do niego za kazdym razem jak puszczany jest w hicie na sobote, a to jak obrazasz kogos ze nie ma wielkiego pojecia o filmie to chyba najdebilniejszy tekst jaki w zyciu slyszalem, bo niby kto ustala to kto ma najwieksze pojecie ? Czy zobaczenie 500 filmow czyni z kogos expertem? Czy moze ktos kto widzial 20 filmow z tak zwanej klasyki to wtedy ten ktos staje sie expertem? a moze trzeba sie z tym urodzic ?