PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704342}

Atak Tytanów

Shingeki no kyojin: Attack on Titan
2015
4,6 4,3 tys. ocen
4,6 10 1 4286
4,3 3 krytyków
Atak Tytanów
powrót do forum filmu Atak Tytanów

http://www.comicbookmovie.com/fansites/GraphicCity/news/?a=111311 Całkiem spoko to wygląda.
Najbardziej podobają mi się Eren i Mikasa. Oby dali radę z fabułą i efektami specjalnymi.

kasia275

Plakaty nie są złe. Jednak boję się że wyjdzie z tego tandetne dzieło.

użytkownik usunięty
patryks83

Ja to bym chciała Tytanów zobaczyć... a plakaty jak to plakaty wyglądają wcale nie najgorzej, chociaż bije od nich photoshopem. Eren, Mikasa, Sasha, Hanji świetni!

kasia275

Mikasa, co oni ci zrobili? Czemu ta aktorka łączy w sobie najgorsze cechy wyglądu azjatek i murzynek?
Czemu ten koleś wygląda jak komandos?... Ok, może ktoś mi powie co tam robi RPG?!
Od razu stwierdzam, że ten film to będzie bezsensowne gówno. Naprawdę nie potrzebujemy więcej time-twistów jak w przypadku Sherlocka.

MJ_killer

No dobra, wygląda tak tylko na tym zdjęciu, ale i tak ładna nie jest.

MJ_killer

Ona nie ma być ładna tylko skuteczna w zabijaniu Tytanów :D Myślę, że po zwiastunie będziemy mogli stwierdzić czy coś fajnego z tego wyjdzie :)

kasia275

No wiesz, chodziło mi że w porównaniu z orginalną Mikasa-chan :p

użytkownik usunięty
MJ_killer

Już nie przesadzaj, dobrze wygląda, jest podobna. Ogólnie obsada jest dobra i myślę, że będzie ok. Ja także czekam na trailer z niecierpliwością. Japończycy ostatnio coraz lepsze live-action mają, także jest szansa na udaną adaptację.

No właśnie każdy mówi, że obsada gówniana bo w Shingeki no Kyojin wszyscy są niemcami (oprócz Mikasy). Wogóle postacie anime bardziej przypominają europejczyków niż azjatów, no ale jeżeli to właśnie Japońcycy kręcą to nie ma innej rady.

kasia275

Gdzie ociekający zajebistością Levi?! :( Aktorowi mogli chociaż zrobić jego fryzurę...

Pami4

Słyszałam, że Leviego ma nie być w filmie >.<

kasia275

O, serio? Myślałam że ostatni plakat miał przedstawiać wlaśnie Jego. Więc... może to i lepiej jeśli Go nie będzie ;D