http://www.comicbookmovie.com/fansites/GraphicCity/news/?a=111311 Całkiem spoko to wygląda.
Najbardziej podobają mi się Eren i Mikasa. Oby dali radę z fabułą i efektami specjalnymi.
Ja to bym chciała Tytanów zobaczyć... a plakaty jak to plakaty wyglądają wcale nie najgorzej, chociaż bije od nich photoshopem. Eren, Mikasa, Sasha, Hanji świetni!
Mikasa, co oni ci zrobili? Czemu ta aktorka łączy w sobie najgorsze cechy wyglądu azjatek i murzynek?
Czemu ten koleś wygląda jak komandos?... Ok, może ktoś mi powie co tam robi RPG?!
Od razu stwierdzam, że ten film to będzie bezsensowne gówno. Naprawdę nie potrzebujemy więcej time-twistów jak w przypadku Sherlocka.
Ona nie ma być ładna tylko skuteczna w zabijaniu Tytanów :D Myślę, że po zwiastunie będziemy mogli stwierdzić czy coś fajnego z tego wyjdzie :)
Już nie przesadzaj, dobrze wygląda, jest podobna. Ogólnie obsada jest dobra i myślę, że będzie ok. Ja także czekam na trailer z niecierpliwością. Japończycy ostatnio coraz lepsze live-action mają, także jest szansa na udaną adaptację.
No właśnie każdy mówi, że obsada gówniana bo w Shingeki no Kyojin wszyscy są niemcami (oprócz Mikasy). Wogóle postacie anime bardziej przypominają europejczyków niż azjatów, no ale jeżeli to właśnie Japońcycy kręcą to nie ma innej rady.