Takich filmow chce wiecej. Ogladajac go nie czulem w ogole nudy, aktorzy swietnie dobrani,
mlodzki zagrali lepiej niz polskie gwiazdy !dobra muzyka, klimat ! Swietny film, naprade polecem.
Mysle ze zasluguje na minimum 9/10 w tej kategorii filmowej !
dokładnie!! super film dawno takiego nie oglądałam:D świetne teksty, muzyka i strasznie sie uśmiałam:D
Aż tak bardzo bym się nie zachwycał ale na tle innych "invasion movies" się wyróżnia. Fajne ujęcie tematu. Wciągnąłem się i miło się oglądało, mimo że zupełnie nie lubię takich klimatów. Film jest krótki, co dodatkowo nie pozwala się nudzić. Dla mnie jeden z ciekawszych Sci-Fi tego roku.
klimat byl najmocniejsza strona filmu. pelen luz, humor bez marnowania czasu na analizowanie sytuacji - kosmici atakuja nasze osiedle? trudno, trzeba ich zabic.
polecam wszystkim ludziom z dystansem
No,to coś nowego jeśli chodzi o niewymagającą rozrywkę. Na prawdę oryginalne, przyjemne, na swój sposób odważne kino.
Film,jedyny w swoim rodzaju,inny od wszystkich filmów i choć stworzony w celu poprawy humoru, nie dla logiki i efektów to za całość 8/10
Mi nie przypadl go gustu. Wiem, ze to komedia z pewnym dystansem i ze swoja prostota, ale niestety troche sie wynudzilem.
Efekty znosne, aktorzy tez, muzyka nawet nawet, ale to za malo jak dla mnie niestety. 3/10 w pelni obiektywnie.
Pozdrawiam.