PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=403116}
7,9 158  ocen
7,9 10 1 158
Athidhi
powrót do forum filmu Athidhi

Film jest świetny, ale ocenę obniżyła końcówka. Uwaga spoiler!! -> Kto w arcydziele nie uśmierca bohaterów? <Czuję się jak jakaś sadystka, morderca i inne takie > Tak mi brakowało tego, żebym sobie mogła popłakać na końcu :)

Mahesh jak zawsze seksowny, genialny i Maheshowy :) Jak można go nie kochać?

Amrita zaskoczyła mnie tą rolą. Jakaś taka jak nie ona. Ale pozytywnie. Jedna z lepszych jej ról.

ocenił(a) film na 8
Fantasmagoria

Film mi się podobał, nie powalił na kolana ale naprawdę przyjemnie się oglądało. Fabuła ciekawa no i Mahesh z Amritą tworzyli bardzo ładna parę. Całkowicie się zgadzam co do zakończenia czasami lepszy dla filmu jest brak Happy endu i tak było w tym przypadku . Więc sam koniec troszkę mnie zirytował . Mahesha już mogę zaliczyć do moich ulubieńców choć tu nie do końca byłam zachwycona jego fryzurą wole go raczej w ciut krótszych włosach :) Jak dla mnie na plus też Murli Sharma który jako czarny charakter wypadł całkiem nieźle .Z piosenek zapadło mi w pamięć " Khiladi Koona" i bardzo ładnie zrobiony teledysk do " Satyam Emito" w którym Amrita wyglądała naprawdę ślicznie. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne więc ode mnie 8/10

ocenił(a) film na 7
Fantasmagoria

ooo popieram, zabrakło mi tu śmierci, myślałam, że na końcu oboje umrą, a oni jak zawsze padli sobie w objęcia, szkoda, bo chciałam popłakać, tak więc przyznam że zakończenie mnie rozczarowało...
a co do fryzury to się nie zgadzam - ta grzywa była obłędna, i jak ją na bok zawiewało jak biegł <3 no i dobrze zagrała (grzywa) w piosence ,,Satyam Emito'', uczyniła z niego takiego naprawdę zrozpaczonego, niezrozumianego nieogara, super to wyglądało, zapłakany Mahesh i te włosy w nieładzie
Murli Sharma to ma taki wygląd, że on powinien to wykorzystać i grać tylko czarne charaktery :D i te jego brwi - nawet jak się uśmiecha to wygląda jak złoczyńca :D
eh, piąteczka! Uważam że piosenki ,,Khiladi Koona'' oraz ,,Satyam Emito'' to zdecydowanie najlepsze piosenki z filmu, reszta taka sobie :/