Film cudowny, wrecz idealny. Brakowalo mo jedynie przy zakonczenoiu, zeby wszyscy sie objeli a maly powiedzial MAMA TATa podazaliscie za moja muzyka:) Piekniejszego filmu chyba jeszcze nie ogladalam:) Polecam tez fil pt. Choć goni nas czas:) Tez piekny:)
Tak, genialny. Dla mnie rewelacja. Nadal jestem pod tak dużym wrażeniem tego filmu, że chyba zaraz obejrzę go jeszcze raz.. Achhh, chciałabym mieć takiego Augusta;)
Zgadzam się, cudowny, piękny, bardzo mi się podobał. Na pewno to nie jest film, który się obejrzy i nie długo się o nim zapomni, ja na pewno nie zapomnę.
tak jak osoby wyżej film piękny i pozostaje w pamięci wiec spełnia swoją role :)
co do zakończenia to właśnie zakończenie trochę wyróżnia ten film ponieważ każdy może sobie wyobrazić je po swojemu a jeżeli byłoby "typowe" to nie różniłby sie niczym od familijnych filmów na niedziele przy rosole. :)
ciekawy i wzruszający
Polecam :)
tak jak osoby wyżej film piękny i pozostaje w pamięci wiec spełnia swoją role :)
co do zakończenia to właśnie zakończenie trochę wyróżnia ten film ponieważ każdy może sobie wyobrazić je po swojemu a jeżeli byłoby "typowe" to nie różniłby sie niczym od familijnych filmów na niedziele przy rosole. :)
ciekawy i wzruszający
ciekawy i wzruszający
ciekawy i wzruszający
Zgadzam się. Film jest naprawde piękby... i taki prawdziwy. Jeden z lepszych filmów jakie oglądalam.
A tak poza tematem to polecam jeszcze 'Sweet November' - dramat.
"Brakowalo mo jedynie przy zakonczenoiu, zeby wszyscy sie objeli a maly powiedzial MAMA TATa podazaliscie za moja muzyka:)"
Z całym szacunkiem, ale gdyby zakończenie wyglądało w taki sposób, to byłby to jeleń na rykowisku z zachodem w tle...
A "Choć goni nas czas" rzeczywiście bardzo dobry - o wiele lepszy od Augusta.
Polecam również (z magicznych filmów o chłopcach) Cinema Paradiso, oraz, nieco słabszy, Oliver Twist.