7,6 83 tys. ocen
7,6 10 1 83089
5,3 11 krytyków
August Rush
powrót do forum filmu August Rush

Czekałam cały film żeby zobaczyc jak ona powie,że jest jego matką i jak powie dla tego faaceta ze mają dziecko,a nagle koniec filmu.Czekałam cały film na cos co sie nie wydarzyło.ZAŁAMANIE!!!

ocenił(a) film na 10
Emma004

To dokładnie tak jak ja. Film bardzo ujmujący ale końcówką się niestety nie popisali:(

ocenił(a) film na 8
peyton1989

Jak dla mnie zakończenie filmu jest genialne. Samemu można sobie dopisać co działo się dalej. Gdyby coś do tego dołożyli, film nie wywierałby takiego wrażenia na widzu.

Emma004

ja tak samo miałem. Czekałem na końcu aż się wreszcie spotkają, przytulą czy coś, a tu się film skończył. Poczułem niedosyt v.v

ocenił(a) film na 9
bodekxv55

zgadzam się. Chociaż niby zakończenie jest kwintesencją tematu filmu. Jednak faktycznie mogli pokazać to na końcu.
jak dla mnie film rewelacyjny , POLECAM !!

ocenił(a) film na 10
ola20010

hm. też czekałam i też właściwie powinnam się rozczarować, ale jakoś o dziwo myślę, że twórcy dobrze zrobili :)
kurczę. jak chłopiec się obrócił i zobaczył taka dwójkę na przedzie to od razu wiedział- ja to tak odebrałam ;)
otwarte zakończenia bywają czasem ciekawe!

apffel

zgadzam sie.. przed chwila skonczylam ogladac ten film i rownież czekałam aż cała odnaleziona, szczęśliwa rodzinka się przytuli. ale mimo, że sie tego nie doczekałam, zakończenie bardzo mi się podobało! i tu zgodzę się z przedmówczynią.. otwarte zakończenie bywają ciekawe! i ten film jest tego przykładem. warto obejrzec :)

ocenił(a) film na 8
sollemo

jestem świeżo po obejrzeniu tego filmu i przyznam szczerze, że to właśnie ta końcówka czyni ten film magiczny. Mi się bardzo podobała. To wszystko było w ich oczach, nic nie trzeba dopowiadać :)