PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191937}
3,7 859  ocen
3,7 10 1 859
August Underground's Mordum
powrót do forum filmu August Underground's Mordum
KaeReS1910

A mógłbyś podać argumenty dlaczego? Według mnie wcale nie był taki świetny, przynudzał. Spodziewałam się czegoś lepszego i mimo, że parę razy (przyznaję) miałam odruch wymiotny, to jednak mnie nie poruszył tak mocno jak np. Salo 120 Dni Sodomy.

Raven5

No wiadomo, że przynudzał z resztą tak jak pierwsza i ostatnia częsć. W filmie podobały mi sie metody znęcania nad ofiarami, np te dwie laski, które musiały na siebie żygać, później jeszcze ona wymiotowała na te dziewczyny, wyobraź sobie co one musiały czuć, jak kurewsko im sie czas dłużył. Tak długo sie z nimi bawili, że to juz była bardziej tortura psychiczna niż fizyczna, według mnie każdy po takim czymś chciałby umrzeć jak najszybciej.
Później scena jak rozcinają jednej z nich brzuch i wyciągają bebechy i tamten koleś zaczyna walić ją w dziure w brzuchu - majstersztyk, scena rozwaliła system.
Pozdrawiam.

KaeReS1910

Przy scenie z wymiotami i mnie się na wymioty zebrało, to fakt. Ale jakby miał jakąkolwiek, nawet najgłupszą fabułę, mógłby być ciekawszy. To fakt, patrzyłam na film z perspektywy ofiary, wtedy dużo bardziej działa na psychikę. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
KaeReS1910

Ten film jest gowniany. Kazdy debil moglby zrobic cos takiego. Ot wymysl sobie kilka odrazajacych scen, dodaj tone wrzaskow i bedzie take gowno. A co do metod znecania sie nad czlowiekiem to juz w sredniowieczu osiago apogeum, ktorego nikt nie przeskoczy. Wystarczy nieco poczytac np. o inkwizycji, przniesiemy to na wspolczesnosc i juz mamy takie gowno jak 'August Underground Mordum'.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Elade89

Wnioskuję po niezwykle intrygującej, pełnej kontrargumentów i celnych konkluzji wypowiedzi, że 89 w Twoim nicku to Twoje IQ?

drjak

Wiesz IQ 89 to nie jest wynik niski o ile dobrze wiem .

ocenił(a) film na 1
victory15

IQ 89 to nie jest powod do dumy... lekkie uposledzenie. Nawet by sie zgadzalo bo Elade89 byl w stanie ulozyc zdanie (obsluzyc komputer).

victory15

100 jest niski aco dopiero 89. lol

KaeReS1910

nie no, tego nie dało się oglądać. ja wiem że to pozycją obowiązkowa dla fanów gore/snuff ale ja wymiękłam. ocena tylko i wyłącznie za reakcję mojego organizmu, bo tego nie ma jak inaczej ocenić.

KaeReS1910

"W filmie podobały mi sie metody znęcania nad ofiarami" jesli to jest kryterium 'zajebistości'' to ja dziękuję, ale wychodzę. Rzeczywiście IQ 89 wystarczy do oglądania tego filmu...