PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191937}
3,7 859  ocen
3,7 10 1 859
August Underground's Mordum
powrót do forum filmu August Underground's Mordum

Film niesamowicie paraliżujący zmysły. Najmocniejszy i najrealistycniejszy pseudo snuff jaki widziałem. Po obejrzeniu ma się dziwne uczucie przygnębienia i ogólne złe samopoczucie, wywołuje silne emocje, odradzam osobom bardzo wrażliwym.

DamianGoreFan1993

Nie wiem, czy powinno oglądać się takie filmy, w wieku 15 lat.

ocenił(a) film na 8
DamianGoreFan1993

Nic nie wnoszący filmdo gatunku snuff. Ba, sceny z filmu na świecie dzieją się naprawde, powiem więcej - działy się już nawet 90 lat temu (podczas I żydowskiej Rewolucji Październikowej), polecam poczytać http://www.bibula.com/?p=26550 zjedźcie w dół strony, znajdźcie temat Cara rosji, a zobaczycie co się działo w 1917 i później w tymze kraju.

ocenił(a) film na 3
kktnwkfkmp13

"Ze względu na swoją dziką naturę, Żyd chce tylko go zabić i wypić jego krew. To jest to straszne pragnienie, które wyklucza Żyda z pokojowego istnienia w każdym cywilizowanym kraju, a który był jedynym odpowiedzialnym za sporadyczny ale nieskuteczny opór, który przeznaczeni na chrześcijańskie ofiary składali w opozycji do jego morderczych planów."

hahahaha, ja pierd@lę... Ty na serio czerpiesz wiedzę z takich artykułów?

ocenił(a) film na 8
yossarian84

Chłopie... Piszę tylko o tym jakie kary stosowano. Albo wyszukaj sobie tortury jakie stosowano na Wołyniu, ten film się chowa przy tym co tam wyprawiano. Link dałem po to żebyś mógł przeczytać tylko o torturach, reszta tego artykułu to tylko brednie wymyślone przez ludzi, którzy nie mają co robić ze swoim czasem.

ocenił(a) film na 3
kktnwkfkmp13

A to pardon :D

ocenił(a) film na 8
yossarian84

Nic nie szkodzi ;)