Najgorsza część ze wszystkich według mnie, zbyt szybko zabijali ofiary, szkoda ze nie męczyli ich tak jak w poprzednich częściach. Reszta bez zarzutów, duży plus za jakość.
nie wiem co ci odpowiedzieć żeby cię nie obrazić...kurtuazyjnie napiszę jedynie że współczuje ci gustu filmowego.
nie widze powodu by mi wpolczuc, oprocz ogladania takich posranych gowien jak to, cenie rowniez kino wysokich lotow, film taki jak ten obejrzalam z czystej ciekawosci by na podstawie tego, co zobacze stwierdzic z czystym sumieniem, ze wiekszego szajsu nie ogladalam . :)
trafiłem bo był podlinkowany w treści jakiegoś artykułu nt. horrorów tu na filmwebie, zostawiłem swoje 5 groszy i tyle. Musze cię zmartwić, tym razem twoja intuicja cię zawiodła.
;) Podoba mi się, w kontekście dyskusji na temat tego, filmu że wśród najwyżej ocenionych filmów masz Małą Syrenkę i parę innych animacji;)) A ta część nie była zła, scena z płodem z brzucha matki gdzieś na początku rozwiązała mój dylemat co zjeść na obiad;) Pozdrawiam
animacje disney'a były czescia mojego dziecinstwa, dzis juz nie robi sie niestety takich pieknych bajek. A szkoda. :)
Rowniez pozdrawiam.
Co wy tam majaczycie chłopaczki i dziewczynki ,kawał dobrego kina. Jest mięsko i flaczki , złość i agresja ,a na koniec nawet można się wzruszyć śmiercią tej pięknej eleganckiej kobietki ,a i nawet dzieciątko jest.Więc proszę mi tu nie narzekać.