PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285935}
7,0 59 tys. ocen
7,0 10 1 59037
5,9 17 krytyków
Australia
powrót do forum filmu Australia

Cudny!

ocenił(a) film na 10

Solidne, epickie, kino. Sentymentalne i naiwne do bólu (paradoksalnie to komplement) Może i nie znajdzie odczytania we współczesnym widzu, ale warto przypomnieć sobie, że ktoś ma odwagę zrobić film w takiej konwencji jak najlepsze klasyki z lat klasycznego Hollywood. Odrobina magii, spektaklu i melodramatu. I jak zawsze u Baza - kicz. Nicole i Hugh są wspaniali i niezwyklą przyjemnością się na nich patrzy. Prawdziwym sercem filmu jest młody aktor, ktory wypada fenomenalnie. Zdjęcia w tym filmie to zupełnie oddzielny temat, podobnie jak kostiumy i scenografia. Film trwa trzy godziny... to prawda. Jak dla mnie minęły niezauważalnie. Dzieje się tu wystarczająco dużo... Zobaczcie ten film!

ocenił(a) film na 10
molkosequins

Podpisuję się :)
Brandon był genialny, Hugh i cudowna Nicole też.

Polecam ten film wszystkim.

ocenił(a) film na 10
molkosequins

Cudny, dołączam się do opinii !!! Chyba pójdę jeszcze raz, tym razem zabiorę mamę :)

ocenił(a) film na 9
molkosequins

zgadzam się - ja idę jeszcze raz :) bo zawsze mówiłam sobie, że jak się pojawi film, który naprawdę mi się spodoba przypuśćmy min.tak jak Braveheart to co jak co ale idę raz jeszcze :) I w końcu pojawił się film, na który mogę iść bez żałowania pieniędzy drugi raz :)