Najgorszy film pixara od lat. Teraz jeszcze 2? Pewnie dla tego że ja... uh raczej nie interesuję się autami. :D ale wole inne pixary. Jednak o gustach się nie dyskutuję :P
Ja też nie przepadam za autami xD ale wiadomo, ten film jest skierowany raczej do małych chłopców. Fanek za wiele sie chyba nie znajdzie ;D
Filmy Pixara uwielbiam, ale Aut nigdy nie oglądałam.
To jest rzeczywiście jeden ze słabszych, o ile nie najsłabszy z pixarów (jedynka znaczy). Ale fanki "Aut" znam, i choć raczej małe, to jednak oddane i szczerze kochające Zygzaka McQueena.
Nom, np. ja lubię Auta :) Może to przez to, że mam małego brata, ale nie zmienia to faktu ;)
Auta to dla mnie absolutny ewenement . Oglądając zapowiedź 2 części jestem pewny, że to już nie będzie to samo . Powiedziałbym nawet, że niepotrzebnie dorabiają kolejną część. Fakt lubię bajki i to bardzo ( ale tylko te z przekazem ) i może dlatego film Auta jest jednym z najlepszych jakie widziałem, jednak muszę również przyznać że nie jestem dzieckiem, ale osobą dorosłą i naprawdę polecam tym którzy nie oglądali.
Również zaliczam się do tego dorosłego pokolenia i "Auta" to dla mnie jeden z najlepszych filmów Pixara. Jest genialny!
Zarówno ja, jak i moja 3 letnia córeczka przepadamy za tym filmem i nie możemy się doczekać kolejnej części. Dla mnie jeden z najfajniejszy filmów Pixara.
ja tez nie moge sie doczekac czesci 2, a mam 20 lat. Interesuje sie samochodami i jeszcze wieksza frajde sprawia ogladanie jak sie zna prawdziwe modele tych animowanych samochodow
ja też uważam go za jeden z najlepszych filmów - b.często oglądamy go całą rodziną - chłopcy na pamięć znają teksty, do tego niestety (..dla niedoceniających bądź nierozumnych.. jak kto woli) niesie przesłanie przede wszystkim o przewartościowanym modnym lansie (czytaj: buchach, których teraz pełno), przyjaźni i bezinteresownej pomocy.. coś co teraz w dobie wyścigu szczurów przestaje istnieć i na szczęście moje dzieci to rozumią w przeciwieństwie do innych rozwydrzonych bachorów i ich rodziców
Bravo Pixar - za film i za ewenement żeby tak długo sprzedawać gadżety z filmu - mamy chyba większość samochodzików, znajomi także
Już go tyle razy widzieliśmy i nie znudził się jeszcze razem z dobrą muzyką - co też nie jest bez znaczenie w dobie nowoczesnego dziadostwa, którego dzieci słuchają, klną i skaczą po wszystkim.. gdzie to g.. zmierza?? szok
"Iniemamocni" są znakomici, a "Odlot" to prawie majstersztyk. "Auta" są najsłabsze, bez dwóch zdań. Ale dwójkę obejrzę, bo to PIXAR. :P
Ja tam bardzo lubię tę animację, jedynka ze swoim klimatem Route 66 całkowicie przypadła mi do gustu. Z resztą to z tego filmu dowiedziałam się o tej legendarnej trasie. Jest świetny! Boję się tylko, że jak to Disney ma w zwyczaju, całkiem zawalą sequel. Dlatego waham się, czy wybrać się do kina...
Przecież oba sequele Toy Story były rewelacyjne więc nie wiem skąd te obawy. Ten film robi Pixar a nie Disney. A za najgorszy film Pixara uważam Iniemamocnych.
A tak propos to są jakieś złe filmy od Pixar??? A zarówno na Autach jak i Iniemamocnych nieźle się uśmiałem (no na Autach może mniej, ale było parę niezłych gagów)
Odlot - Świetna bajka
Toy Story - wg mnie tylko 1 część
Iniemamocni - no dla mnie to była porażka
Jeśli się nie mylę to potwory i spółka były od pixara - też świetne ;>
AUTA - jedna z najlepszych bajek, oglądałem ja chyba z 10 razy a mam 17 lat :) tak jak jakobs boje się, że druga część nie będzie już taka znakomita, a nawet możliwe że będzie klapą. Jedynka miała tą świeżość nowej bajki, przedstawiającą fajną historyjkę w znakomity sposób. 2 to ciąg dalszy a jak wszyscy wiemy sequele to nie to samo. :( Mam nadzieje ze nie wyjdą w 3D -.-"
Skąd wiesz, że 2 nie będzie niesamowita? Tak samo myślałąm o kontynuacji "Kung fu Pandy 2" a okazało się że sequel dorównuje pierwszej części. Pixar długo czeka na kontynuacje swych bajek ale jak im to tak dobrze wyhodzi to mogę czekać nawet 10 lat :)
ja osobiscie uwazam, ze Auta sa swietna bajka. pierwsza czesc widzialam chyba z 5 razy wraz z moim siostrzencem, ktory jest wielkim fanem Zygzaka. polecam do obejrzenia ;)
Ehh. Mam 16 lat i również autami się nie interesuję. Ale pierwsza część jest naprawdę fajną bajką z morałem. A powód "ja nie przepadam za autami" według mnie jest dosyć... dziwny. Czekam na 2 część :]