PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395230}
5,5 2,2 tys. ocen
5,5 10 1 2244
Autobus z lotniska
powrót do forum filmu Autobus z lotniska

ooo tak :)

ocenił(a) film na 10

film wysmienity! niesamowicie realisyczny i wciagajacy! do samego konca nie wiesz tak naprawde o co w tym wszystkim chodzi.. film jest dlugi, a mimo tego kompletnie nie nudzi.. aktorstwo stoi na bardzo dobrym poziomie , a co do scenariusza - nie ma sie czego przyczpic; sceny nie sa przeciagniete, kilka zwrotow akcji, sporo sie dzieje, czegoz tu wiedziej chciec ;] koncowka cudna! jak ja lubie filmy z zaskakujacym zakonczeniem! a teraz czas na pytania (spojler) dlaczego kierowca zabija jude na koncu? najwiekszy i jedyny minus to byl kiedy nasza bohaterka postrzelila oprawce w glowe po czym on wstal.. glupota , poza tym wczesniej kilka razy dostal - odlamkiem szkla, nozem , wypadek samochodowy, ehh no ludzie! film byl realstyczny do tego momentu :-) koncowka daje do myslenia.. nie jest to glupi film, jest on przemyslany i swietnie zrobiony. szkoda , ze malo znany! 10\10

ocenił(a) film na 7
wine_bae

Zgadzam sie, film naprawde swietny ale ja dalem 8/10 wlasnie przez ten fakt, o ktorym wspomniales/as czyli kiedy dostal kulke w leb a pozniej wstal... No troszke to mnie zirytowalo :p. Tez nie wiem dlaczego zabil na koncu Jules :/.

ocenił(a) film na 2
p1et

Niestety film jest kiepski ,przewidywalny i trochę nielogiczny,Śmieszne zachowanie tych dziewczyn (choć wg mnie blondynka mądrzejsza,Brunetka zamiast zabić gościa od razu Jechała dalej autobusem bo biedak przeciesz musi jechać do szpitala bo sie wykrwawi ,Druga dobrze mówiła żeby go postrzelić w nogi i wrzucić do rowu )Oczywiście wiadomo było ,że teen przestraszony palant był dobrym aktorem i tylko udawal pokrakę!Tak samo to ,że panny bły tylko potrzebne tym gościom na handel dlatego one przeżyły (bez jednej co miała coś nie tak ze zdrowiem po tabletkach się można było domyślić)

wine_bae

Bardzo fajny filmik 8/10:) UWAGA spijler!!!:zabił ją z tego względu,ze brała tabletki(infekcje)...i ze zrobił jej blizne na dupsku(po wycięciu tatuazu) krotko mowiąc nie byla zbyt atrakcyjna na sprzedaz...tak mi sie wydaje:)

wine_bae

chodziło o chorobę weneryczną , jak sama powiedziała: " taka infekcja co się łapie od całowania" , jakoś tak to ujeła, łatwo więc było się domyśleć o jaką metaforę jej chodziło

wine_bae

film fajny 7/10 ma klimcik, nie nudzi...minus to taki że jest przewidywalny UWAGA SPOILER od początku wiedziałam że ten gościu jest z kierowca

ocenił(a) film na 1
wine_bae

nie no boski!!! złota palma mu sie należy. za ile piszecie te recenzje, opłaca sie?!
ten film to ŻENADA do kwadratu, przewidywalny, N U D N Y, A JUŻ OSTATNIE KILKA MINUT KIEDY BABKA SAMA SOBIE PRZYSTAWIA KAWALEK SZKŁA DO TWARZY TO POPROSTU DNO DNA! LUDZIE oglądaliście kiedys choć jeden dobry film?! wątpie skoro to coś oceniacie jako dobry, wciągający film z dobrą GRĄ AKTORÓW (co takiego wysmienitego bylo w tej ich grze? prosze o konkrety bo takie pierdolety tu zapodajecie ze rece opadaja - "aktorstwo stoi na bardzo dobrym poziomie " - kolega lub koleżanka to chyba filmówkę kończył co nie?!)

siedem_siedem

Potwierdzam, żenada!!! Film w którym nic się nie dzieje. Sceny żenujące, kilka osób nie potrafi sobie poradzić z jednym "świrem" odwróconym plecami, prowadzącemu busa mając do dyspozycji łom w postaci klucza do kół. Wymarłe miasto, wymarłe ulice. Wygląda jak by to były peryferie Kabulu, a nie Ameryka. Po huraganie Catrina w Nowym Orleanie było widać życie na ulicach, a tu? Tragedia. Dłużyzna, aby nazywał się pełnometrażowy.

ocenił(a) film na 1
andana

ŻENADAAAAAAA !!!!! Potwierdzam.... Rozjebał mnie moment jak panienka podpala gazetki, psychol idzie do niej, kumpela rozbija w aucie szybe i prawie że uciekła, tylko nagle zmiana akcji, bo żal jej przyjaciółki, wszystko OK, ale co robia Ci dwaj kolesie ???!!! siedzą i grają w szachy ??? bez jaj !! zamiast wypierd.... gdzie się da, to oni siedzą (hahahaha) "porażka" takich momentów co mogli uciec było masa !! Film zjeb... na MAXA !!!

wine_bae

"siedem_siedem" za to na pewno po filmówce.. Ja tam się zgadzam z resztą, bo film jest godny uwagi, a raczej o nim wcześniuej nie słyszałem. Był ciekawy, fajny pomysł na filmik.. tylko te pare szczegółów rzeczywiście przeszkadzało. Może był przewidywalny (też wiedziałem że Ci dwaj współpracują) ale aż tak to nie przeszkadzało w ogólnym odbiorze :D :) JA SZCZEGÓLNIE MUSZE POCHWALIĆ ZAKOŃCZENIE, które jest po prostu mistrzowskie :D :)