Bardzo proszę :) Ale jak ''Cela 211'' jest arcydziełem ,a ''Death Race - Wyścig śmierci'' aż oceniony na 8 to nie dziwię się wcale ,że ''Autor Widmo'' 1/10. Są gusta i guściki, a poza tym o gustach się nie rozmawia .... podobno. Życzę więc miłego oglądania kopniaczków, ściganek i strzelanek :)
pozdrawiam
Dlaczego zwrociles uwage na filmy na ktore chciales zwrocic uwage ?? W moich ocenach nie ma pelno sciganek i strzelanek jak to ujales...Przyjzyj sie dobrze, a pozniej atakuj....bo jak mowia o gustach sie nie rozmawia.
Ty dales ''Autorowi..." 10 ja znacznie mniej i tu tkwi caly problem. Przepraszam bardzo ale nie przemawia to do mnie i absolutnie nie widze fenomenu tego filmu. Moze mi wytlumacz? Po 30minutach mialam juz dosc ale nie wylaczylam , bo liczylam jednak ze cos zacznie sie dziac....tak prom sie zamknal i deszcz padal taka akcje zobaczylam.
Ja wiem ,ze każdemu się podoba co innego i trzeba to uszanować, ale zezłościło mnie to ,że oceniłaś ten film na 1! Jeden to film nic nie warty, a nie powiesz mi, że''Autor Widmo'' nie jest nic wart??? Ja oglądałem mnóstwo filmów, ale od niedawana dopiero tu jestem i oceniam te ,które widziałem w tym czasie i uwierz mi ,że trafiłem na bardzo słabe lub słabe filmy, ale ''sztuki'' żadnemu nie postawiłem bo coś tam w sobie każdy jednak miał chociaż na te 2. Może ja też przesadziłem z filmem Polańskiego i powinienem wystawić tą 9/10 ,ale chyba mnie zahipnotyzował tak bardzo gdy oglądałem?
Zresztą trudno , nie będę Cie do niczego przekonywał bo nie mam takiego prawa, a poza tym nigdy nic na siłę. Fajnie to napisałeś : Ty dales ''Autorowi..." 10 ja znacznie mniej .... no troszkę mniej to fakt :) Widzę ,że z tych ,które widziałem dałaś ''dychę'' Wyspie Tajemnic , Siedem Dusz , Dzień Świra . Czyli jednak znasz się na dobrym kinie, dlatego zastanawia mnie dlaczego nic dosłownie w ocenionym przez nas tu filmie do Ciebie nie przemówiło?
No już ok. Sorry ,że tak na Ciebie naskoczyłem.
Cieszy mnie to ,że preferujesz kino skandynawskie i hiszpańskie ,a zwłaszcza to drugie ,które ciutkę znam. Pierwszego raczej nie miałem okazji oglądać... może kiedyś w przeszłości lecz nie pamiętam.
Mam nadzieję ,że się nie wkurzyłaś na mnie bardzo, a kiedyś tam będzie jeszcze okazja wymienić poglądy w nieco bardziej przyjaznej atmosferze? :)
pozdrawiam