wchodzisz do kina siadasz i wlasciwie nie wiesz co cie czeka, film, fanatsy, hmmmm anime. Siadasz i zaczynasz obserwowac, wlasciwie intuicja niczego CI nie podpowiada, siedzisz zdezorientowany, patrzysz na czolgi, uciekajacych ludzi, znikajacych/zabijanych zawodnikow, kolory sepii reminiscencja 2 WS?? hmmm plenery kolory i gra, muzyka saczy sie czasami przybiera na sile.... gra, gra, powoli dociera do mnie to jest gra, wtapiam sie w nia sledze co bedzie za nastepnym rogiem, kto kogo...miesnie sie napinaja, siedze w ciszy i skupieniu juz nie jestem widzem w kinie przenosze sie do malego pokoju, robie jesc psu, siedze w hali koncertowej klaszcze po wystepie spiewaczki...... klaszcze razem z ludzmmi na ekranie i tymi w kinie............. a jednak to nie ja zabijam hmmm gra mnie wciaga, chwilami przenosi na druga strone bialego ekranu! Wlasciwie jest 1!! watek - gra, hmmm powsciagliwa i piekna muzyka,
i wlasciwie nie moge sie zdecydowac czy film mi sie podobal czy nie i w jakich kategoriach to ujac. Hmmm film ... a moze po prostu anime ;)) psi. 'Foremka' w czerni swietnie sie prezentuje :D :D :D
dupa
w bieli też, mogłaby mieć stringi.
sorry wyświetliło mi, że za krótki komentarz, a ponieważ nie mam nic więcej do dodania, to blelelelbleblebebb trele feree..