7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822360
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Juz teraz bojkotuje ten film ze wzgledu na przesyt komputerowych efektów specjalnych i tematyke Fantasy ktorej nie lubie.Jesli James Cameron chce powstac jak Fenix z popiołów niech nakręci film na miare jego niezaprzeczalnego geniuszu a nie bajke która w w połowie powstaje na monitorze komputera...

ocenił(a) film na 10
Glock

A bojkotuj sobie. :P Zwiastuny wywarły na mnie ogromne wrażenie, a z samym
filmem wiążę wiele nadziei. Jednak nie ocenię go, dopóki nie zobaczę na
własne oczy. :) Nie blokuj się przekonaniem, że film, w którym wiele
obrazów wygenerował komputer nie może być dobry. Komputer tylko renderuje,
ale modele, zachowania i całą scenę projektowali naprawdę zdolni ludzie,
więc jest to prawdziwe dzieło sztuki. Dodając do tego ciekawą fabułę możemy
być świadkami naprawdę ciekawego filmu. Ale musimy jeszcze trochę poczekać.
;)

LukeR87

do fabuły dodaję jeszcze genialną muzykę, a zwiastun faktycznie robi ogromne wrażenia, nie mogę się już doczekać:)

ocenił(a) film na 10
Glock

A bojkotuj, dorga wolna :) Tylko pamiętaj że nieobecni nie mają racji ani prawa głowu..

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

głosu, rzecz jasna ;)

Glock

Znajdzie się jeszcze kilka osób, które też będą bojkotować film, toteż sam nie jesteś.

I tak na marginesie - Cameron nie musi powstawać z żadnych popiołów, przecież on nie spłonął :D

ravensecond

Bojkot WTF?
Jak czytam takie posty , to po tym co narazie widziałem w trailerach , i po tym co JUŻ stworzył Cameron w swym życiu , taki 'bojkot' brzmi jakby ktoś powiedział , że bojkotuje sobie seks z Angeliną Jolie ;>

ocenił(a) film na 8
Atom_kon

A bojkotuj sobie, proszę bardzo! Ale wielu zwolenników wśród swoich poglądów nie znajdziesz.

ocenił(a) film na 10
Atom_kon

A co to andżelina dżoli, to jakaś bogini seksu? Mi się nie podoba, ja bojkotuję seks z nią !!!!!

marchh

Ja również (no może nie dosłownie ;p). Najbardziej przeceniana aktorka jeśli chodzi o wygląd. Wręcz jestem skłonny powiedzieć, że to jedna z najmniej atrakcyjnych aktorek Hollywood (nie żebym był wybredny).

Kazioo

Panowie ..

Andże-lina to przykład, wstawcie sobie , swoje własne ulubione , nawet jakieś hardkory typu Jola R.
Po drugie : jakoś nie wierzę byś ją wyrzucili z łożnicy.....

Glock

śmieszą mnie te wszystkie, filmwebowe krucjaty. nudzi Wam się w domu? poczytajcie coś, zaparzcie sobie ziółka na uspokojenie... a ewentualne żale, wylewajcie tu już po premierze, dobrze?

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Oj, nie ma już co dyskutować. Glock wpadł tu tylko na chwilę, rzucił kilka
bezmyślnych słów i tyle było jego "bojkotu". :P Dajmy mu spokój, to i temat
pójdzie w niepamięć. ;)

ocenił(a) film na 7
LukeR87

Ja nie mogę się doczekać filmu, sposób w jaki jest zrobiony tylko mnie zachęca. Z tego co sie orientuje użyto jakiejś nowej technologii 3D warto zobaczyć ten film choćby ze względu na efekty, ale szczerze wątpię aby to był jedyny atut filmu... I jeszcze ta muzyka...