Mam juz bilet na Avatar w 3D, na 17 grudnia ( tutaj premiera), nie moge sie juz doczekac! Napisze po obejrzeniu, czy jest tak fantastyczny jak zapowiada trailer :)
Skoro już 17 odlatujesz na Pandorę, to nakazane Ci jest napisanie szczegółowej relacji -ale wystarczy napisać czy film jest tylko bardzo dobry czy tak megawyku*wisty że wypala oczy :D
Też mam bilet, a co, pochwalę się :P
28.12.2009, 10:30, IMAX Warszawa. Ktoś jeszcze wybiera się w ten dzień?
ja z pięcioma znajomymi;]. Z tego co przeczytałem bilety trzeba odebrać dzień przed seansem?
Ja zarezerwowałem i najpóźniej można dzień przed seansem zabrać bilety( lepiej bym nie zapomniał)....
czytamy ze zrozumieniem:
Prosimy odebrać rezerwację najpóźniej pół godziny przed seansem. Po tym czasie nieodebrane rezerwacje zostaną automatycznie anulowane. Rezerwacje na ImaxDay należy odebrać najpóźniej 24h przed seansem!!!
dzień przed seansem odbieramy bilety na ImaxDay (cokolwiek to jest, pewnie coś na kształt maratonu), a na zwykły seans pół godziny przed. Tak przynajmniej z zacytowanej wyżej formułki wynika.
Tak! Ja się wybieram! :) Na ten dzień i na tą godzinę, czyli idziemy na ten sam seans. :P
I mam już bilet. :D
http://www.otofotki.pl/img12/lx3085_DSC00150.JPG.html
Nie wiem. Gdy ja rezerwowałem (a to już dosyć dawno było), to sala była
jeszcze pusta. :P