Aż się musiałem zarejestrować i dać 10/10 .Jestem świeżo upieczony po seansie w cinemacity w Łodzi (janki).Film był tak zajebisty że głowa mała.Efekty wyjebiaszcze w kosmos , ten cały świat i postacie.Jedno wielkie WOW.Nigdy nie słyszałem takiej ciszy w kinie.Normalnie czułem jakbym uczestniczył w tym filmie. 10/10
baaa tez bylem w lodzi w IMAXie z moja lubą i idziemy we wtorek jeszcze raz bo oboje jestesmy pod wrazeniem :)
Właśnie a o co chodzi z tym Cinemacity a Imax.Obydwa mają 3d a się podobnież czymś różnią?
Mam takie same odczucia. Właśnie wróciłem z seansu, moim zdaniem jeszcze czegoś takiego nie było. Miałem wrażenie, jakbym uczestniczył wydarzeniach z filmu. Oprócz wspaniałych efektów, scenografii, muzyki doskonale ilustrującej film, gry aktorów, jest coś więcej. Ten film pokazuje, jak wielkie zło człowiek jest w stanie wyrządzić: wojny – próby zaszczepienia „Ameryki” w innych kulturach, dewastacja środowiska, etc. 10/10 to minimum co można dać.
No ja jak widziałem trailery w TV to myślałem ze to jakaś słaba bajka nabita efektami specjalnymi , ale później tato zmienił moje zdanie mówiąc jakie oceny łapie ten film na filmwebie.Wogóle to ten klan Navi jest cholernie podobny do indiańców.Kiedy to indiańce walczyli z amerykanami (już nie pamiętam z kim) 

Pierwsze 10 filmu , nie wiedziałem o co chodzi.WTF , budzą się w jakiś kapsułach ? Co to matrix jest ? Sterują jakimiś avatarami ? Ale później zrozumiałem ;)
oni przylatuja na Pandore w kapsulach hibernacyjnych (xD) z Ziemi, podroz dluga wiec musza sie uspic na ten czas i nie zestarzec sie