http://www.filmweb.pl/news/Nikt+nie+poczuje+si%C4%99+%C5%BAle+na+%22Avatarze+2%2 2-69840
Zobaczcie, Cameron to wspaniały człowiek - usprawni technologię 3d (a raczej graficy o których sie milczy...).
Jak tak bardzo nie lubisz avtara to po co tu siedzisz i wrzucasz informacje na jego temat, żałosny pseudokrytyku
Gdybyś trochę pomyślał zoabczyłbyś że to link z newsa na stronie głównej filmweba. Chcąc niechcąc zawsze po zalogowaniu muszę trafiać na newsy o tym słabym filmie. :/
kończ waść wstydu oszczędz,a teraz ode mnie diss na Alex_Tyler
Frajerskie zagrywki wciąż idą z Tobą w parze, nie marnuj czasu rozejrzyj się za
światem rzuć komputer wyjrzyj na podwórze pier****e Ciebie i te Twoje szantaże.
Obrażę Cię nie raz bo na to zasługujesz, Ogniem i MIeczmem dajesz 1,a Donnie Darco 5
co z ciebie za krytyk sam łapiesz się za głowę,bo te pierdoły co na forum pociskasz
mama z tatusiem ci dyktują nic więc dziwnego,bo frajer to frajer więc zostaniesz frajerem. Ziomki się śmieją , że nie masz ptaka i w różowych łaszkach na
filwmeb pociskasz głupoty przy kawusi i portkach w kaczorki
Ja mam nadzieję, że dotrze to do Ciebie.
Mam również cichą nadzieję, że Cię wkrótce ktoś wyśmieje
Ty dla mnie jesteś pała co nie ma wacka kłamiesz nawet gdy mówisz "dzień dobry,a
połowy filmów,ktore oceniłeś nie rozumiesz więc wez waść usuń konto wyloguj się pójdz na krakowskie przedmieście i tam z krzyżem na dłoni,a
biblią kaczora pozostań i walcz do upadłego jak widz co marnuje cudzy czas na pokazywanie się w trwam módl się do rydzyka,a krytykę zostam nam,bo kinomaniakiem nie jesteś sam to wiesz,ale idz w zaparte dalej tylko ludzie z mej rzeczywistości pójda za mną,bo
tylko koleś z innej bajki może ci pochwałą sypnąć
no bo forum pewnie za mną się opowie
lepiej weź podciągnij portki i z nogawek wytrzep gó**o
pojechałem ciebie równo .
Kończę tę farsę bo nie ma co
z takim typkiem jak ty dyskusję ciągnąć,ale uważaj,żeby w realu coś złego ci się nie
stało bo tutaj jesteś anonimowy,ale jak swoich kumpli wnerwisz mogą cię wydmuchać i w tedy
spłaczem do mamusi mamo jestem gejem
a stara na to po h** durnoty ciśniesz masz za swoje wyrzekam cie ciebie.