7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822585
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Oglądałam ten film ale po niemiecku ( niestety moi koledzy nie rozumieją po polsku -.- ) a to że dobra z niemca nie jestem nie wszystko rozumiałam. Film w ogóle mi się nie podobał. Te "strzelaniny" i w ogóle... Może dlatego że nie lubię sci-fi... Ocena ode mnie to 1 lub 2.

ocenił(a) film na 10
love_panic

ehh marna prowokacja

daniodach

jaka prowokacja? :|

TO JEST MOJE ZDANIE. I KONIEC.

ocenił(a) film na 8
love_panic

Czlowieku dajesz 1 lub 2 to znaczy ze jestes uposledzony , prawie zaden film nie zasluguje na 1....

MichalMM

po pierwsze. NIE OBRAŻAJ MNIE. Za kogo ty się uważasz? kulturalnie nie potrafisz dyskutować? JAKBY NIE ZASŁUGIWAŁ NA 1 TO NIE BYŁO BY TAKIEJ OCENY.

ocenił(a) film na 10
love_panic

Dajcie spokój, przecież nie ma po co dyskutowac. Dziewczyna ma swoje zdanie, ma do niego prawo i krzyż Jej na drogę. Następnym razem wybierze się na inny film a nie SF, propozycji jest dużo więc każdy znajdzie coś dla siebie.

ocenił(a) film na 10
love_panic

Przeciez napisala, ze nie wszystko zrozumiala, czyli nie zrozumiala nic. Wiec jak film moze sie jej spodobac :) Zalosne :)

Wallhard

taa... czyli dla ciebie nie rozumieć wszystkiego znaczy nie rozumieć nic? ŻAŁOSNE.

love_panic

**nie zrozumieć wszystkiego za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
love_panic

hmmm jak ktoś ma dawać 1 za film z kategori której nie lubi to niech lepiej nic nie daje bo szkoda 0.02 ptk w dół na ocenie.

ocenił(a) film na 9
love_panic

Ja wlasnie wrocilem z kina mieszkam w Szkocji i uwarzam ze film jest naprawde przepiekny ! i zakonczenie bardzo mi sie podobalo .. typowe ale super:)
film w stylu ''wladca pierscieni'' powrot króla .. dla tych co ogladali zrozumieja mnie