PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211724
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

W zwiastunie jest Cap który ciśnie dwa razy solówkę z Ultronem więc może on go zabije?

Zartanxxx

Wątpie,stawiam na Starka który odkupi swoje winy pokonując go,albo Vision go rozwali co też jest bardzo prawdopodobne.

Adorianu

Myslę, ze tylko te 2 opcje są możliwe :) Dobre spostrzezenie. Stawiam na Visiona, który dołaczy oficjalnie do grupy Avengers po pokonaniu swego stwórcy.

kamilxxx09

Też stawiam na Visiona

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Wolę żeby Stark go rozwalił bo go stworzył

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

Po zwiastunie widać że Cap bedzie kolejny raz chłopcem do bicia :-\

użytkownik usunięty
KapitanP

Mnie tam martwi zażyłość między Czarną Wdową i Hulkiem

ocenił(a) film na 9

Dlaczego? Mnie tam ciekawi ten wątek, są przecież takimi przeciwieństwami.

KapitanP

ja mam wręcz przeciwne odczucia. Odwagi mu jak zawsze nie brakuje, nikt tak się nie rzucał na Ultrona jak on, i aż tak źle sobie nie radził.

ocenił(a) film na 10
kamilx98

Ja to widziałem zupełnie inaczej a po KO od Pietra to mo go już szkoda było.

Zartanxxx

Ultrona powinien zabić Vision, który zbuntował sie przeciwko swojemu twórcy ( tak było w animacji). Tylko pytanie czy to Ultron stworzy Visiona w filmie

kolo_103

W 100% nie będą się wzorować animacją ani komiksami(a o Potęga i moc pewnie piszesz).

kamilx98

Jeżeli nie beda sie wzorowac to powninie go zniszczyć Stark. Chociaż Ultrona nie da sie w 100% zabić zawsze wraca w nowszej wersji i znowu trzeba sie z nim użerać

ocenił(a) film na 5
kolo_103

Dla mnie byłoby sprawiedliwie gdyby to Cap ewentualnie Thor go zabili bo Star zrobił swoje w jedynce ratując świat lecąc z bombą więc czas na kogoś innego.

Zartanxxx

No w sumie racja ew jeszcze Hulk bo w pierwszej cześci było go troche mało

kolo_103

Stark w 1 w sumie,odgrywał największą rolę. W 2 będzie musiał się zmierzyć z tym co sam rozpętał. No ciekawe jak to skończą. Whedon coś mówił ostatnio, że finał rozmachem przebije, ale będzie całkiem inny od 1 części.

ocenił(a) film na 5
kamilx98

Popieram panowie. Liczę że skończą to jakoś naprawdę świetnie.

Zartanxxx

https://www.youtube.com/watch?v=cPo9dZFKx80
Może będzie coś w tym stylu Thor razem z Visionem.

eragos93

Jak wysoki jest Ultron?

użytkownik usunięty
eragos93

nie sądze whedon pisał że to będzie "spektakularne"

Moze kapitan ameryka lub vision pokona ultrona. No chyba ze stark poczyuhe sie winny i on go zabije , ale ja bardziej stawiam na kapitana mozba to wywnioskowac po tekscie starka kto ma wolny sobotni wieczor i wtedy kapitan mowi ze on ma jest to w 3 traikerze .Pozdrawiam:):)