W zwiastunie jest Cap który ciśnie dwa razy solówkę z Ultronem więc może on go zabije?
Wątpie,stawiam na Starka który odkupi swoje winy pokonując go,albo Vision go rozwali co też jest bardzo prawdopodobne.
Myslę, ze tylko te 2 opcje są możliwe :) Dobre spostrzezenie. Stawiam na Visiona, który dołaczy oficjalnie do grupy Avengers po pokonaniu swego stwórcy.
ja mam wręcz przeciwne odczucia. Odwagi mu jak zawsze nie brakuje, nikt tak się nie rzucał na Ultrona jak on, i aż tak źle sobie nie radził.
Ultrona powinien zabić Vision, który zbuntował sie przeciwko swojemu twórcy ( tak było w animacji). Tylko pytanie czy to Ultron stworzy Visiona w filmie
Jeżeli nie beda sie wzorowac to powninie go zniszczyć Stark. Chociaż Ultrona nie da sie w 100% zabić zawsze wraca w nowszej wersji i znowu trzeba sie z nim użerać
Dla mnie byłoby sprawiedliwie gdyby to Cap ewentualnie Thor go zabili bo Star zrobił swoje w jedynce ratując świat lecąc z bombą więc czas na kogoś innego.
Stark w 1 w sumie,odgrywał największą rolę. W 2 będzie musiał się zmierzyć z tym co sam rozpętał. No ciekawe jak to skończą. Whedon coś mówił ostatnio, że finał rozmachem przebije, ale będzie całkiem inny od 1 części.