W sam raz, jak na taki film. Chodzi mi o to, że twórcy nie przekraczali progu 2 godz (może tak z 3 razy się zdarzyło).
Pierwsza część trwa 2 godziny 22 minuty.
Kapitan Ameryka Pierwsze starcie 2 godziny 8 minut
Zimowy Żołnierz 2 godziny 14 minut
Iron Man od 1-3 też były w okolicach 2 godziny 14 minut ostatnia część trwa jak ostatni Harry Potter
Thor 1-2 trwa podobnie jak Kapitan Ameryka
czyli najdłuższe były Iron Man 3 i Avengers 2012, czyli dwa razy się zdarzyło.
Przesadzili. W pierwszej części często pojawiały się narzekania na zbyt długie wprowadzenie, które było przegadane i ciągnęło się w nieskończoność. Tym razem może być jeszcze gorzej, bo wątpliwe,aby zrównoważyli to tak wielką ilością akcji
Mi sie wydaje ze ten film bedzie trwac tyle tylko po to by zostac po napisach i ogladnac dwie sceny po napisach o ktorych jeszcze nic nie wiadomo. Czemu czesc osob nie zostaje na te sceny w kinie tylko zawsze po pierwszej wychodza.Pozdrawiam:):):)
Sceny po napisach nie mają nic do tego jak długi będzie film Winter solider trwa 2 godziny 14 minut i mamy 2 sceny
Ok spoko zrozumialem nie wiem czemu bedzie tyle trwal ale z reklamami bedzie dluzszy poniewaz reklamy trwaja ok pol godziny. Idziesz na ant mana do kina ? Pozdrawiam
Reklamy się nie liczą. Będzie po prostu dłuższy od poprzedniej części. Na Ant mana się zastanowie najpewniej poczekam na opinię
No nie , ale jak ogladam cos w telewizji to przewaznie sa dwie lub trzy przerwy w filmie po pol godziny. Tak jest ns tvn lub polsacie .Ogladasz jutro iron mana 3 na tvn o 20.00
Ale to nie ma nic do tego, czas 2 godziny 40 minut to jest czas bez reklam, a jak poleci na polsacie to będzie trwać do godziny 23:25 czyli będzie trwać tak jak druga część Harry Pottera w TVN