PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211738
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona
ocenił(a) film na 10
HAPPY_CHLOE_819

Może będzie w scenie po napisach lub po prostu błąd obsadowy

ocenił(a) film na 8
HAPPY_CHLOE_819

Thanos będzie teraz w paru częściach a na końcu będzie wojna z nim :P Tak w skrócie !!

Aaron_4

Tyle to ja wiem.

HAPPY_CHLOE_819

No właśnie też się dziwię, że jest w obsadzie, bo czytałam, że miało go nie być w tym filmie i dopiero w trzeciej części miał się pojawić. Różne sprzeczne informacje się pojawiają, tak samo jak np. z Thorem i Jane - było gdzieś info, że niby ma być scena jak Thor widzi w restauracji Jane i Richarda razem, a tymczasem Natalie Portman jeszcze niedawno w jakimś wywiadzie mówiła, że w ogóle nie pojawi się w tym filmie...

ocenił(a) film na 8
martins_92

pewnie będzie jak we wszystkich marvelowskich filmach 1 krótka scenka, może kilkosekundowa, taki smaczek dla fanów typu chociażby z wczorajszego thora hawkeye biorący łuk zamiast snajperki lub tekst czy niszczyciel jest od starka :)

ocenił(a) film na 7
HAPPY_CHLOE_819

Nie brałbym na poważnie przedpremierowych obsad itp tutaj. W dużej mierze są oparte na plotkach.

Dealric

Dlatego pytam.

ocenił(a) film na 9
HAPPY_CHLOE_819

Chodzą plotki że Thanos będzie chciał zaatakować ziemię ale przez krucjatę Ultrona postanowi odłożyć to w czasie, wiec minutowa scena z nim jest możliwa.

kolan_q

Wakacje sobie zrobl. Kamienie czekaja! Co on sobie mysli. Ze tylko on jest w tym universum.