PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211738
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Drax

ocenił(a) film na 9

Jego powinni dodać.

ocenił(a) film na 9
dirt16

no nie kolejny troll !!!!!!! drax destroyer jest w guardians of the galaxsy i niech lepiej tam zostanie poza tym drax nigdy oficjalnie nie był w avengers .

ocenił(a) film na 9
deadpool11

Skąd miałem wiedzieć, że gra w GoG? Nie przeglądam wszystkich filmów.

I przeczytaj w internecie do kogo odnosi się słowo "troll", bo jak człowiek używa pojęć których znaczenia nie rozumie to się kompromituje i ośmiesza, tak jak ty wyszłeś na idiotę teraz.

ocenił(a) film na 9
dirt16

ty się ośmieszasz, skoro nie wiesz nawet ze drax należy do składu guardians of the galaxsy to poco wypisujesz takie bzdury typu "drax, on powinien dolaczyc " poza tym film o strażnikach galaktyki jest dopiero w fazie produkcji :P pewnie nie wiesz nawet kto to drax. i kto tu wyszedł na kretyna

ocenił(a) film na 9
deadpool11

Wiem kto zabił Thanosa - głównego przeciwnika w Avengers 2.

I nie galaxsy tylko galaxy. Sam nie potrafisz poprawnie napisać a cwaniakujesz.

"poza tym film o strażnikach galaktyki jest
dopiero w fazie produkcji"

I co z tego? Chodziło mi o to, że nie szukałem żadnych informacji o tym filmie, nie patrzyłem na obsadę na filmwebie.

"i kto tu wyszedł na kretyna"

Ty.

Nadal nie wiesz co oznacza słowo "troll". Może porozmawiamy gdy się tego dowiesz.

ocenił(a) film na 9
dirt16

"Wiem kto zabił Thanosa - głównego przeciwnika w Avengers 2"

thanos będzie przeciwnikiem mścicieli w trzeciej części :P

"I nie galaxsy tylko galaxy. Sam nie potrafisz poprawnie napisać a cwaniakujesz"

ani razu nie "cwaniakowalem" w temacie pisowni a poza tym naprawdę olbrzymi błąd ortograficzny popełniłem dopisując" s "

"Nadal nie wiesz co oznacza słowo "troll". Może porozmawiamy gdy się tego dowiesz"

przypominający wyglądem człowieka stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzący się z mitologii nordyckiej

a tak na serio troll oznacza osobę prowokującą wypowiedziami właśnie takimi jak twoje bo wypisujesz brednie nie sprawdzając wcześniej informacji i nie uzasadniając swoich wypowiedzi

ocenił(a) film na 9
deadpool11

Cwaniakujesz bo uważasz się za wielkiego znawcę komiksów i każesz ludziom się nie udzielać na forum bo się nie znają, a sam nie potrafisz nawet poprawnie napisać nazwy tego składu.

Ja nie jestem trollem, moja wypowiedź nie miała na celu sprowokować innych użytkowników. Inni pisali, że chcą widzieć w tym filmie Batmana lub Supermana, to jest prowokacja bo te postacie są z uniwersum DC. Ale Drax jest z Marvela i zabił Thanosa który ma być przeciwnikiem więc myślałem, że będzie pasował do tego filmu.

ocenił(a) film na 9
dirt16

mi nie chodzi o to żeby ludzie którzy się nie znają nie wchodzili na te forum po prostu chciałbym
żeby nie wypisywali głupot takich jak ten temat z batmanem. gdybyś od początku napisał ze widzal byś draxa w składzie avengers z powodu tego ze zabił thanosa to po prostu wytłumaczyłbym ci ze drax nigdy nie należał do mścicieli, chociaż jak najbardziej prawdopodobnie jest to ze strażnicy i mściciele kiedyś tam się spotkają (np: w fazie 3), w końcu to jedno universum filmowe. tyle :()

dirt16

Czego się droczysz człowieku? Co rusz ktoś wypisuje "mogli by dać tego srego i owego" od czego ręce opadają, dla kogokolwiek i JAKKOLWIEK orientującego się w temacie... .

ocenił(a) film na 9
TheBlur

Ja napisałem co innego. Po za tym cała sprawa została już wyjaśniona więc nie wiem po co dalej to ciągniesz, dodatkowo nie wprowadzając nic nowego.