PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211738
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Dziwi mnie, że zobaczyłem ten film.. Jako fan s-fi bardzo się zawiodłem.. powinien on być przeznaczony wyłącznie dla najmłodszych widzów.. Sama fabuła jest straszna.. niestety scenariusz jest tak prosty, że został prawdopodobnie napisany na kolanie w 5 minut.. Wśród bohaterów panuje pomieszanie z poplątaniem, chaos oraz brak logiki. Wszystkie filmy Marvela są bardzo niską półką tego gatunku..

Za dobre efekty specjalne oraz Starka moja ocena to 3/10

ocenił(a) film na 9
wojtek112

Wiesz że fanami komiksów o superbohaterach są osoby 25-45?

Himiteshu

i to mnie przeraża.. ja jestem w tym przedziale, ale s-fi nie powinno być tak kiczowate.. nawet filmy marvela mogą być bardziej przemyślane, bardziej dojrzałe.. niestety trzeba wypuścić na rynek coś co się wyłącznie dobrze sprzeda oraz ocenzurować tak by każde dziecko mogło zasilić finansowo producentów.. jest to słaby film, lecz z drugiej strony oglądało mi się przyjemnie wyłącznie ze względu na świetne efekty specjalne..

wojtek112

szkoda, że na tym zalety tej produkcji się kończą..

ocenił(a) film na 9
wojtek112

Czytałeś kiedyś komiks o superbohaterach? Jeśli nie to się nie odzywaj

Himiteshu

ale ty głupi jesteś.. komiks nie ma nic do tego o czym piszę.. mocne argumenty

ocenił(a) film na 9
wojtek112

Jakbyś czytał to bys wiedział jak powinny wyglądać filmy na podstawie ich. Narka

Himiteshu

powiedział facet który ocenia na 10ki filmy jak hobbit, x-men, john wick..

ocenił(a) film na 9
wojtek112

Bo na tyle zasługują?

Himiteshu

nie zasługują, zawyżasz oceny słabym filmom.. nie mówię, że są złe ale x-men czy john wick nie ma nic wspólnego z filmem z oceną 10

ocenił(a) film na 9
wojtek112

Bo? Dałeś Dystryktowi 9 ocenę 4 co już Cię dyskwalifikuje jako filmoznawcę

Himiteshu

odwrotnie dziecino.. jest to słaby film.. fabuła jest mocno nielogiczna.. sam o tym wiesz jak się zastanowisz.. ten sam aktor zagrał w elizjum, zdecydowanie lepszy film pod każdym względem, zaczynając od gry aktorów a kończąc na samej historii.. to nie zmienia faktu, że elizjum nie jest również wyższą półką s-fi

wojtek112

Najlepsze roboty - mięso armatnie. Bez broni palnej. Chyba nawet kamieniami powinny rzucać ze śmiertelną precyzją.