Dziwi mnie, że zobaczyłem ten film.. Jako fan s-fi bardzo się zawiodłem.. powinien on być przeznaczony wyłącznie dla najmłodszych widzów.. Sama fabuła jest straszna.. niestety scenariusz jest tak prosty, że został prawdopodobnie napisany na kolanie w 5 minut.. Wśród bohaterów panuje pomieszanie z poplątaniem, chaos oraz brak logiki. Wszystkie filmy Marvela są bardzo niską półką tego gatunku..
Za dobre efekty specjalne oraz Starka moja ocena to 3/10
i to mnie przeraża.. ja jestem w tym przedziale, ale s-fi nie powinno być tak kiczowate.. nawet filmy marvela mogą być bardziej przemyślane, bardziej dojrzałe.. niestety trzeba wypuścić na rynek coś co się wyłącznie dobrze sprzeda oraz ocenzurować tak by każde dziecko mogło zasilić finansowo producentów.. jest to słaby film, lecz z drugiej strony oglądało mi się przyjemnie wyłącznie ze względu na świetne efekty specjalne..
Jakbyś czytał to bys wiedział jak powinny wyglądać filmy na podstawie ich. Narka
nie zasługują, zawyżasz oceny słabym filmom.. nie mówię, że są złe ale x-men czy john wick nie ma nic wspólnego z filmem z oceną 10
odwrotnie dziecino.. jest to słaby film.. fabuła jest mocno nielogiczna.. sam o tym wiesz jak się zastanowisz.. ten sam aktor zagrał w elizjum, zdecydowanie lepszy film pod każdym względem, zaczynając od gry aktorów a kończąc na samej historii.. to nie zmienia faktu, że elizjum nie jest również wyższą półką s-fi