PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211724
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jesienny termin nie wypalił związku z zbyt wczesnym terminem ale wiosenny jest już pewny. Z pewnością na jesień można się spodziewać Thor 2 w TVN

Dzięki za wiadomość!Ja właściwie widziałem ten film z siostrzeńcem na napisach.

Jak myślisz w telewizji też będzie z dubbingiem?Bo kiedy byli Avengers w reklamach był lektor a tu...

Ja wolę jednak napisy niż dubbing i niż lektor.

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Mam przeczucie, że tvn puści je z lektorem.

użytkownik usunięty
matrix142

tak tak jak Hobbit miał lektora, tak będą mieć Iron Man 3, Thor 2, i Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz o ile polsat, nie zwycięży i nie przejmie szybciej Thora 2 i CA winter solider, to wtedy będzie dubbing bo polsat ich nie puszczał poprzednich części.

użytkownik usunięty
LordVader345

TVN to nie polsat poprzednie części miały lektor i ta też będzie mieć lektor tak samo jak Thor 2 czy Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz. Hobbit też miał lektor a jest z dubbingiem więc spokojnie.

użytkownik usunięty
LordVader345

możesz przełączyć na napisy o ile wiem teraz, jest taka opcja w dekoderach, na niektórych kanałach o ile wiem.

Tp ja wiem, o Hobbicie też wiedziałem tylko potrzeba jeszcze jednego filmu (fabularnego), który ma dubbing, a w telewizji lektor.

użytkownik usunięty
LordVader345

WTF??? co potrzeba? nie rozumiem...

Potrzeba jeszcze jednego filmu który udowodni nam że Iron Man 3 i Thor 2 będzie z lektorem(w telewizji) a posiada dubbing(w kinie i na płycie dvd).Tak było z Hobbitem rozumiesz?Jak nie to jeszcze raz Ci wyjaśnię.

użytkownik usunięty
LordVader345

nic nie trzeba, skoro w HBO Iron Man 3 ma lektor to będzie w TVN, TVN to nie jest polsat kijowy gdyby TVN miał Avengers, to by też był lektor bo mają poprzednie części czy to tak trudno zrozumieć ;/

Spoko

ocenił(a) film na 5

a gdzie znalazłeś link?

użytkownik usunięty
FilmFan200

a to trzeba link? kolega wyczytał to na oficjalnych stronach TVN szukaj. Po to jest internet, zresztą wczoraj była, konferencja wiosennej ramówki TVN. I tyle

chyba jednak nie puszczą tak szybko thora 2.

użytkownik usunięty
Andrzejek2001

Iro Man 3 już zeszedł z anteny HBO dlatego puszczają Thor 2 zejdzie w około jesieni, pierwsza część w TVN miała premierę w 2013 roku na jesień czyli 2 lata po premierze, więc zapewne będzie na jesień w TVN 2015, a na wiosnę 2016 Captain America Wineter Solider ale kij z tym po co czekać na premierę w TVN skoro ma się internet :P

ocenił(a) film na 9

A polsat emitował "Amazing Spider-Man" z lektorem :)

użytkownik usunięty
k5ys

wiem :) gdyż było bo poprzednie części miały lektora, znaczy trylogia. Gdyby dwie pierwsze części Iron Man były na polsacie mieli by lektora, tak samo Avengers też by dostał. Avengers, powinno być na TVN

ocenił(a) film na 5

Winter Soldier wyszedł nie cały rok temu więc wiadome że go NIE puszczą teraz. W tym roku Iron Man 3 i Thor Mroczy Świat

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Tak Thor 2 na jesień 2015 tak jak pustkowie smauga a na wiosne 2016 w tvn winter solider tak wnioskuję filmy marvela w otwartej tv mają premiery po 2 latach

ocenił(a) film na 9

Ciekawe czy TVN będzie miał Hobbita II z lektorem. HBO ma teraz tak że po 20 leci z lektorem a przed 20 z dubbingiem.

użytkownik usunięty
k5ys

Pierwszą część Hobbita TVN puścił z lektorem więc to jasne że druga i trzecia część poleci z lektorem

ocenił(a) film na 9

I część "Transformersów" w C+ była z lektorem, IV - z dubbingiem będzie (widziałem zapowiedź). Jedyną nadzieją na lektora będzie emisja w TVN

użytkownik usunięty
k5ys

Canal+ to jest najgorszy kanał. HBO jest o wiele lepsze :)

k5ys

Zaś Polsat emitował Avengers po polsku.

użytkownik usunięty
LordVader345

Każdy film emitowany w naszej telewizji jest po polsku -__- nawet ten z lektorem lol.

Sory chodziło mi o dubbing.

użytkownik usunięty
LordVader345

Spoko ;D