Jesienny termin nie wypalił związku z zbyt wczesnym terminem ale wiosenny jest już pewny. Z pewnością na jesień można się spodziewać Thor 2 w TVN
Dzięki za wiadomość!Ja właściwie widziałem ten film z siostrzeńcem na napisach.
Jak myślisz w telewizji też będzie z dubbingiem?Bo kiedy byli Avengers w reklamach był lektor a tu...
Ja wolę jednak napisy niż dubbing i niż lektor.
tak tak jak Hobbit miał lektora, tak będą mieć Iron Man 3, Thor 2, i Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz o ile polsat, nie zwycięży i nie przejmie szybciej Thora 2 i CA winter solider, to wtedy będzie dubbing bo polsat ich nie puszczał poprzednich części.
TVN to nie polsat poprzednie części miały lektor i ta też będzie mieć lektor tak samo jak Thor 2 czy Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz. Hobbit też miał lektor a jest z dubbingiem więc spokojnie.
możesz przełączyć na napisy o ile wiem teraz, jest taka opcja w dekoderach, na niektórych kanałach o ile wiem.
Tp ja wiem, o Hobbicie też wiedziałem tylko potrzeba jeszcze jednego filmu (fabularnego), który ma dubbing, a w telewizji lektor.
Potrzeba jeszcze jednego filmu który udowodni nam że Iron Man 3 i Thor 2 będzie z lektorem(w telewizji) a posiada dubbing(w kinie i na płycie dvd).Tak było z Hobbitem rozumiesz?Jak nie to jeszcze raz Ci wyjaśnię.
nic nie trzeba, skoro w HBO Iron Man 3 ma lektor to będzie w TVN, TVN to nie jest polsat kijowy gdyby TVN miał Avengers, to by też był lektor bo mają poprzednie części czy to tak trudno zrozumieć ;/
a to trzeba link? kolega wyczytał to na oficjalnych stronach TVN szukaj. Po to jest internet, zresztą wczoraj była, konferencja wiosennej ramówki TVN. I tyle
Iro Man 3 już zeszedł z anteny HBO dlatego puszczają Thor 2 zejdzie w około jesieni, pierwsza część w TVN miała premierę w 2013 roku na jesień czyli 2 lata po premierze, więc zapewne będzie na jesień w TVN 2015, a na wiosnę 2016 Captain America Wineter Solider ale kij z tym po co czekać na premierę w TVN skoro ma się internet :P
wiem :) gdyż było bo poprzednie części miały lektora, znaczy trylogia. Gdyby dwie pierwsze części Iron Man były na polsacie mieli by lektora, tak samo Avengers też by dostał. Avengers, powinno być na TVN
Winter Soldier wyszedł nie cały rok temu więc wiadome że go NIE puszczą teraz. W tym roku Iron Man 3 i Thor Mroczy Świat
Tak Thor 2 na jesień 2015 tak jak pustkowie smauga a na wiosne 2016 w tvn winter solider tak wnioskuję filmy marvela w otwartej tv mają premiery po 2 latach
Ciekawe czy TVN będzie miał Hobbita II z lektorem. HBO ma teraz tak że po 20 leci z lektorem a przed 20 z dubbingiem.
Pierwszą część Hobbita TVN puścił z lektorem więc to jasne że druga i trzecia część poleci z lektorem
I część "Transformersów" w C+ była z lektorem, IV - z dubbingiem będzie (widziałem zapowiedź). Jedyną nadzieją na lektora będzie emisja w TVN
Każdy film emitowany w naszej telewizji jest po polsku -__- nawet ten z lektorem lol.