Domyślacie się co może być w napisach końcowych?
Ja sugeruje, że bedzie to tak:
1 scena: Avengersi wystrzeliwują halka w kosmos i spotyka tam strażników galaktyki (np to nie będzie star lord, gamora, drax niszczyciel tylko postacie CGI) czyli hulka może spotkać szop z Grotem jak lecą statkiem kosmicznym i napotykają zielonego olbrzyma.
2 scena: Thanos siedzący na swym tronie z szyderczym uśmiechem.
Takie są moje domysły a jakie wasze?
Modlę się, żeby tak było. Gdzieś już z resztą było mówione o ekranizacji Civil War, a to by było świetnym wprowadzeniem.
Ponieważ hulk się za bardzo wk.rwił i zagrażął ludziom i musieli go wystrzelić.Słyszałem takie ploty,żę dzięki temu spotka on strażników galaktyki ;)
I możliwe jest,że będzie w Strażnikach Galaktyki 2!!!!
Bruce banner 2 lata spędził na jakimś zadupiu, ale hulka tam nie było. Bruce umie być przecież spokojny.
bruce umie byc spokojny hulk niestety nie obejzyj uwaznie zwiastun i pczytaj toroche np komis planet hulk a i pierwszy taki pokaz dal w avengers na helicarrier
Znalazłem w sieci spoiler dotyczący avengers 2 i 3, oraz guardians of galaxy 2 i, żeby nie spoilerować po prostu przestane pisać i przyznam wam racje.
W filmach wygląda to trochę tak, że jak Banner zmienia się w Hulka z własnej woli, to zachowuje większość świadomości i jest w stanie nad tym panować, a jak to robi przez atak złości, to całkowicie traci kontrolę. A plotki o Planet Hulk już były kilka tygodni temu. ;]
Technologia Ziemska w tamtym uniwersum nie jest na tyle rozwinięta .Ale jeżeli ma w następnych filmach być "Civil War" to Hulka raczej faktycznie nie będzie bo po stronie po której by walczył (Capitana lub Iron man) to szale zwycięstwa tej strony znacznie by się zwiększyły .Prawdopodobnie albo się załamie albo przez ten portal (Co go używają Asgardczycy) zostanie przeniesiony do jednego z 9 światów .Myśle że Thor w Cap 3 się też nie pojawi bo jest za silny .To akurat by odwzorowywało komiksowe wydarzenia "Civil War".
I myślę że scena po napisach będzie przedstawiała początek "Civil War" a z czym może być związana to nie wiem.
Debata na temat rejestracji superbohaterów, którą Michael Douglas ogląda w TV w swoim laboratorium. Albo coś podobnego, ale na pewno związanego z następnym filmem Marvela, czyli Ant-Manem.