PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211724
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

http://naekranie.pl/artykuly/nowy-spider-man-oto-nasi-kandydaci-do-roli

użytkownik usunięty
wort801

ooooooooooooo! Moim zdaniem Zack Efron

Ja się nie wypowiadam na ten temat ponieważ nadal zdziwiony jestem że Spider-man będzie w avengers wiec dla mnie na propozycje aktorskie jest za wcześnie....

użytkownik usunięty
wort801

choć wolałbym żeby Garfield został

Może będzie zmiana na lepsze nie wiadomo ...

wort801

Czyli na 100% jest już pewne, że Garfield nie zagra pajączka?

kasiaax33

No prawie ale jak oglądałaś film np Avengers to rodzi się pytanie gdzie był w tedy spider-man według mnie raczej będzie to nowy spider-man .

wort801

Właśnie też o tym myślałam i chyba byłoby rozsądniej dać innego aktora ale jednak będzie szkoda Garfielda...

kasiaax33

No szkoda ale mi Aktorki Jones szkoda bardziej bo liczyłem że zobaczę ją jako Black Cat :(

wort801

Logan Lerman - świetnie sprawdził się przy Percy Jacksonie

użytkownik usunięty
wort801

za wcześnie? jeśli ma pojawić się w Civil War to już najwyższy czas. Po drugie, jak przeczytałem to listę to pytam, czy ktoś aby przypadkiem się nie naćpał? lol serio zac efron? niech on lepiej bawi się w haj shit miusical czy co tam jeszcze było, nie no błagam? co to za aktorzy, chyba ich porypało.

a po trzecie po comic con w tym roku najpewniej będziemy mieli pełną obsadę Civil War, więc, ogólnie jeśli takowo spider man pojawi się w Civil War to wybranie aktora najwyższy czas zacząć

ale do licha mam nadzięję że ta cała lista pójdzie do kosza...

Miałem na myśli mój komentarz na temat aktorów ....

użytkownik usunięty

zac

użytkownik usunięty

no niezle a ja myślałem że ktoś upadł na głowę informując, że Kristen stewart chce dostać rolę w Civil War to widzę, że jakże, drewnianych aktorów, ciąg dalszy, kto do cholery wpadł na taki kretyński pomysł z Zaciem efronem i logan lerman no brawo, brawo, niech jeszcze faktycznie wybiorą zaca efrona, dadzą kristen stewart i możemy powiedzieć jeśli Civil War im się dostanie rola

możemy definitywnie pożegnać się z naszymi marzeniami że Civil War przebije Winter Solider i prawdopodobnie Avengers AOU które chyba będzie wielkim hitem. Kurczę mam nadzieję że ta lista pójdzie do kosza, bo to co widziałem jest tragedią, żaden aktor nie jest wart roli spider mana

Ty tak serio?
Przecież to nie są oficjalne typy tylko redakcji tej strony.

użytkownik usunięty
kamilx98

obyś miał rację, ale i tak jestem oburzony, no błagam? Najpierw było o Kristen Stewart że chce role w Civil War teraz zac efron a może i za chwilę Rihana, albo Justin biber no błagam.

Mam nadzieję że tak jak mówisz ta lista pójdzie do kosza ;p

Chyba raczej nie: http://naekranie.pl/aktualnosci/nowy-spider-man-informacje-o-nowej-wizji-marvela -i-sony-oraz-kandydaci-do-roli

użytkownik usunięty
kasiaax33

lepiej to wygląda, oni obaj nie pasują, Logan Lerman wcale, już przez niego trzecia część percy jacksona poszła do kosza bo był ponoć za stary, zdecydowanie aktor z więzień labiryntu choć nadal liczę że to są kpiny, przecież zły wybór aktora może kosztować że upadek Civil War

po pierwsze drewniane aktorstwo zniszczy ten film

po drugie hejterzy znajdą punkt przyczepienia a wybranie logana lermana, to znakomita pożywka dla nich. Jeszcze Kristen Stewar tam brakuje, Taylora Lautnera, może całej paczki ze zmierzchu, Rihany, i znalazło by się miejsce dla Bibera i Civil War najlepszą częścią nie będzie. Brawo, no nic, takie info nic nam nie da trzeba czekać na Comic con na oficjalne potwierdzenie obsady, i będziemy się martwić po wypuszczeniu teasera trailera, około pazdziernika, listopada, o ile przez tą zmianę, nie zmienią daty premiery na pózniejszą ;p

Mam nadzieję, że to tylko plotki i żadnego z nich nie wybior, bo ja właśnie najbardziej czekam na Civil War, a jak spieprzą ten film to nie wiem co z nimi zrobię.

użytkownik usunięty
kasiaax33

ja też mam taką nadzieję, stać ich na lepszego aktora. Też najbardziej czekam, na Civil War, a jak zniszczą to część po świetnej Winter Solider, to chyba pojade do nich i kopnę w te ich tyłki i dopiero wtedy zobaczą co to znaczy reboot.