PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211738
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ciekawi mnie jak wytłumaczą koniec z Iron Man 3 hmm. . .

dagon1911

Miał więcej zbroi w Stark Towar ....

wort801

To znaczy?

hulk_filmaniak

W nowym Yorku Stark Towar w avengers miałeś pokazany

wort801

A nie trzymał wszystkich zbroi w swojej nadmorskiej posiadłości?

hulk_filmaniak

Wiec czemu miał tam zbroje w avengers ????

ocenił(a) film na 8
wort801

Akcja Avengers rozgrywa się przed akcją w Iron Man 3

basiajg

Wiem

hulk_filmaniak

Według mnie nie wszystkie

ocenił(a) film na 7
wort801

A co za problem żeby zbudował kolejną?

Anabell_

No nie ma problemu :)

wort801

Mam niusa, chyba że już czytaliście. Oto link http://www.filmweb.pl/news/Iron+Man+czarnym+charakterem+w+%22Kapitanie+Ameryce+3 %22-107799# Podobno Stark będzie wrogiem Kapitana w następnym solowym filmie Kapitana Ameryki :)

hulk_filmaniak

Wiem o tym już :)

wort801

I co o tym sądzisz. Ciekawy by była taki scenariusz?

ocenił(a) film na 10
hulk_filmaniak

Bylo mowione ze Cap 3 ma wiele zmienic w MCU, czyli powoli przygotowuja sie do Civil War. Obstawiam ze bedzie tak, ze po A:AoU Stark bedzie sie czul winny po stworzeniu Ultrona, a rzad widzac co potrafi zbudowac Stark wyda ten akt. I konflikt Stark-Cap gotowy. W sumie plotki o Spider-manie o przylaczenie go do MCU maja teraz sens.

mateusi91

Kiedy wyszła pierwsza informacja o Avengers age of Ultron , miałem ciche nadzieje że twórcą będzie Henry Pym aka Ant man a jeśli nie to wojsko na podstawie zdobytej wiedzy na temat podzespołów zbroi Starka ...ale patrząc z perspektywy geniuszu Tonego i samego faktu że jest liderem w tworzeniu nowych technologii, pomysł aby to on go stworzył jest nawet ciekawe. A skor o spider manie mowa. Jak połączą ścianołaza do któregoś z avengersów lub tej całej grupy. musieliby stworzyć coś w rodzaju łącznika. dobrze myślę?

ocenił(a) film na 10
hulk_filmaniak

Musieliby zaczac cos o nim wspominac, np o tym ataku Electro na Time Square, badz cos innego, tak jak to mialo miejsce w Capie 2 gdzie mowiono o Strangu mimo, iz nie mial jeszcze filmu. krotkie cameo tez by bylo wskazane, np scena po napisach. W miedzy czasie Sony moglo by wydac jakis film gdzie bylo by jakies nawiaznie do MCU, a potem Spider-man bez przeszkod moglby pojawic sie w Avengers 3.

mateusi91

Tylko ciekaw jestem kiedy by to zrobili i w którym filmie . Ja zawsze lubiłem duet '' Spider man i Hulk ''.

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Siema! Kiedy w Capie 2 było wspomniane o Strange'u, widziałem ten film dwa razy i gdzieś mi umknęło.

ocenił(a) film na 10
kasprzycki93

Jak Cap, Wdowa i chyba Falcon przesluchiwali tego typa na dachu. Nie pamietam jak sie nazywal.

ocenił(a) film na 7
kasprzycki93

Jak na dachu wieżowca Cap, Falcon i Natasha przesłuchiwali Jaspera Sitwell i on mówiąc kogo Hydra planuje odstrzelić wspomniał o Stevenie Strange.

Doback

Osobiście nie trawię tej postaci...tak jak i zresztą tacy jak deradevil,elektra,punisher czy ghost rider. nie znoszę ich.

A skoro o Sitwellu mowa, on zginą w tym filmie.. prawda?

ocenił(a) film na 9
hulk_filmaniak

Jeśli Sony się dogada z Marvelem i wkręcą Spidera to raczej go z rebootoją a nie połączą z ostatnią serią.

kolan_q

cóż,pokaże co będzie w przyszłości.