PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 211 tys. ocen
7,2 10 1 211363
6,1 61 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jeśli polityka polskiego Disneya się nie zmieni to znowu będzie tylko wersja 3D na dodatek z
bezndziajenyym, rozmazanym i przyciemnionym obrazem. I znowu każą wam za to płacić nawet po
30zł.
Trzeba się w końcu postawić i dać im do zrozumienia , że nie chcemy 3D tylko normalnego,
porządnego 2D.
Podpisujcie się pod petycją do Disney z żądaniem filmów w 2D
http://www.petycjeonline.com/filmy_marvela_rownie_w_2d

Nie_Dla_3D

Już zawsze będzie w 3d i nie tylko filmy marvela

wort801

Cóż jest taki cytat ja z niego korzystam
" Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma "
To mi się bardzo przydaje w święta pod choinke chciałem dostać film na dvd Hobbit Niezwykła podróż EE a dostałem tablet który do dziś mi się psuje ale cóż muszę go lubić nim jeszcze mi działa :-)

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

UWAGA, UWAGA

Odradzam pisanie z użytkownikiem LobeliaSakvil, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany. Mało tego,
wszystkich oskarża o bycie użytkownikiem "strakchlirmers" i posiadanie kilkunastu kont, bo nie dopuszcza do siebie faktu że inni mogą się z nim nie zgadzać.

Lepiej z nim nie pisać!

Nie_Dla_3D

Na bank z dubbingiem będzie

scorpion6

Dubbing to wiesz gdzie se mogą wsadzić

Nie_Dla_3D

w tv będzie pewnie dopiero z lektorem

scorpion6

W tv też będzie z dubbingiem. Ostatnio avengers właśnie tak puścili, z dubbingiem.

Nie_Dla_3D

Avengersi z lektorem też są puścili na HBO

scorpion6

Ale HBO to HBO tam mogą puszczać nawet po tajsku, większosć ludzi i tak nie ma tego kanału.

ocenił(a) film na 8
Nie_Dla_3D

Jeżeli niestety nie wprowadzą 2D z napisami, zawsze jakimś wyjściem jest IMAX, obraz jest tam jasny i ostry. Tylko, że mało osób ma dostęp do IMAXu.

DeanThomas

No właśnie.

DeanThomas

+nie każdy dobrze znosi 3d.
Ja niestety należę do tych osób, a że dubbingu nienawidzę, to nie pozostaje mi nic innego jak czekać na dvd...

Nie_Dla_3D

Podbijam.

Nie_Dla_3D

Nikt więcej się już nie podpisze?
http://www.petycjeonline.com/filmy_marvela_rownie_w_2d

Nie_Dla_3D

Ja oczywiście tak, rzygam na samą myśl o tym żałosnym 3D i dubbingu.