juz nie moge czekac a jeszcze kilka miesiecy w dodatku po dodze nie ma innych filmow marvela
W tym roku dostaliśmy 2 filmy, myślę że nie ma co narzekać, pomyśl sobie co czują tacy fani ekhm, DC xd.
2 tylko od Marvela/Disney a doliczyc co jakis czas X-menow i Spider-mana to sporo
No racja racja, chociaz filmami od Sony i Foxa nie ekscytuję się tak bardzo jak MCU ;).
Chcę już,a najlepiej to cały film:) Interesuje mnie, czarna wdowa. Ciekawe ile jej będzie w drugiej części. Aktorka była w zaawansowanej ciąży podczas kręcenia filmu. Pewnie w większości scen, zastąpi ja dublerka.Postać Olsen wydaje się ciekawa, zrobi niezłe zamieszanie, mam nadzieje :) Interesuje mnie Thor i to,czy faktycznie pozbierał się po rozstaniu z panną Foster i ma to gdzieś. Chcę, by druga część była głośna, dynamiczna i zabawna.Chcę wybuchowych efektów, dobrej muzy i dużo czarnych charakterów.
Skąd o tym wiesz? Słyszałam tylko, ze niby Jane go rzuci dla tego Richarda, ale to nie jest żadna oficjalna informacja i wydaje mi się to mało prawdopodobne.
po pierwsze to zglaszam za niedozwolone tresci
a po drugi on wrocil tylk na jakis czas asgard sam sie ne obroni
Tak słyszałam, ja tam ją lubię i chcę, by była w trzeciej części.Ale czytałam,że ma jej nie być.Dlatego wydaje mi się,że pozbędą się jej już w Avengers.