PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211724
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

X-men Apocalypse vs Avengers: Czas Ultrona?

dla mnie AoU !

alex_29_filmweb

Age of Ultron, chociaż X-men też będzie spoko.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

a co to ma do rzeczy :) oba mają premierę w innym roku, bardziej pytanie Civil War czy X Men albo Ant Man czy x men :) tylko tak mówię ale ok

AOU

No właśnie powinno być miedzy Civil War a x-meniami ;] Dałbym jeszcze Batmana v Superman 3 mega produkcje w 2016

użytkownik usunięty
kolo_103

Jeszcze w 2016 jest Doctor Strange i Assasins Creed ponoć :)

ocenił(a) film na 9

Walić Assasins Creed :P

użytkownik usunięty
Himiteshu

eeee nie :P

ocenił(a) film na 9

Gra miała potencjał bycia godnym następcą Prince of Persia w innym czasie historycznym, ale hu j zróbmy otoczkę science-fiction i wydawajmy gry co 8 miesięcy...

użytkownik usunięty
Himiteshu

Owszem gry są świetne do revelations potem tragedia nie mniej jednak filmu nie da się spierd**** a przynajmniej takiego zdania będę do ujrzenia trailera choć mam nadzieję że i po

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

ACU(to po polsku)

alex_29_filmweb

Trudny wybór Avengers mają lepszy skład a x-meni lepszego przeciwnika

użytkownik usunięty
wort801

Jaki jest sens tego pytania? skoro te filmy mają odstępy czasowe, rozumiem że jak by się spytać czy na Civil War czy X Men ale nie takie pytanie :P

Też nie wiem :)

użytkownik usunięty
wort801

Temat chyba został założony z nudów, ale ok :P niech robią co chcą ale jak będzie śmietnik, to będą mieć pretensje. Słyszałeś że fw chce wprowadzić, ocenianie wypowiedzi? jak przykładowo ciebie czy mnie będą minusować to nasze tematy będą ginąć w śmietniku. Czy na fw może być jeszcze gorzej?

cytuje ciebie czy mnie będą minusować to nasze tematy będą ginąć w śmietniku. Czy na fw może być jeszcze gorzej? serio ?? czy żarty sobie robisz ???jak to super każdy będzie miał na minusie ...

użytkownik usunięty
wort801

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Zapowied%C5%BA+nowej+funkcji+-+oce nianie+wypowiedzi,2613773

szkoda że muszę powiedzieć że nie żartuję, no oczywiście, normalni użytkownicy nie będą mogli rozmawiać a kółka adoracyjne hejterów, jak i fanatyków będą mnożyć swoje gniazda. Ogólnie filmweb schodzi na dno, czekam na zmianę "zjeba8**" naszych profili by się z nich ponabijać...

No czytałem fatalny pomysł.

użytkownik usunięty
wort801

No fatalny, a my będziemy cierpieć, pewnie czosnako czeka tylko na tę opcję czy taki Ultramen616 czy inne trolle i jak ta opcja wejdzie zaczną szaleć. A forum upadnie, i ponoć my prosiliśmy? kiedy? jak? gdzie? chyba prosiliśmy o ignoruj użytkownika, ale widocznie w ich języku to znaczy ocenić wypowiedzi.

ignoruj użytkownika tylko na to czekam inne nowe opcje nie są mi potrzebne

użytkownik usunięty
wort801

Mi również ale takiej opcji się nie doczekamy, a szkoda bo wtedy nie trzeba by nikogo zgłaszać...

No właśnie

użytkownik usunięty
wort801

Ty mógłbyś zostać adminem, to forum by było wreszcie posprzątane :) zbieraj głowy, może ci się uda zdobyć chociaż zieloną :)

Aż taki dobry to nie jeden celuje w dwie głowy a na zieloną bym musiał pracować z 10 lat :)

użytkownik usunięty
wort801

No trudno, to te 10 lat się wytrzyma :) zawsze coś :)

użytkownik usunięty

admini chcą do końca rozwalic ten portal czy co ? to będzie paranoja , np. ja to moge dostawac minusy za to że jestem fanem Borussii Dortmund ( bo takie trolle pewnie się znajdą ) -_-

użytkownik usunięty

szkoda gadać a hejterzy czekają na odpowiedni moment by zaczną się bawić. Ten portal zeszedł na psy, ja tylko czekam, na zje*** profili i robi "żegnaj Genia" i idę na IMDB, może i tam niesłusznie oceniają i filmy mają średnie zbyt wysokie, ale przynajmniej jest do opanowania, i nie ma trolli a jak są to ja ich nie widzę.

użytkownik usunięty

IMDB ?

użytkownik usunięty

No jest taka strona ale różni się od fw

użytkownik usunięty

podasz link ? bo chce zerknąc z ciekawości

użytkownik usunięty

http://www.imdb.com/title/tt3498820/?licb=0.7840607025923034

masz nie mów że nie znasz tej strony ?

użytkownik usunięty

dzięki :)

no nie nie miałem okazji zobaczyc , raczej nie wchodze na strony anglojęzyczne

użytkownik usunięty

proszę :)

anglojęzyczne czy nie przynajmniej nie ma trolli multikont i hejterów, czyli kółek tych wzajemnych adoracji a jeśli są to niewidoczne dla mego oka.

użytkownik usunięty

no dokładnie :) ja na zagraniczne czasami tylko wchodze , głównie na niemieckie i .... hiszpańskie :P

ocenił(a) film na 8

jeżeli mam ochotę to moge nawet i zapytać czy ktoś czeka bardziej na Ragnarok, czy na Civil War. Oba filmy nie mają jeszcze premiery, i pytanie na co kto czeka jest logiczne. Nie trzeba porównywać filmów z jednego roku.
Więc to pytanie tak, ma sens.

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

Logiczne nie bardzo, Bo Czas Ultrona ma premierę za miesiąc a X Men za rok, i pytanie jest bezsensu bo wiadomo że czekają bardziej na to co jest wcześniej. Jeszcze mamy Ant Mana, i rozumiał bym Ant Man czy Czas Ultrona więc pytanie nie ma sensu.

ocenił(a) film na 8

nie będę się juz powtarzać...

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

No bo nie ma wytłumaczenia na sens tego tematu, nie tylko jak widać ja go nie kumam.

ocenił(a) film na 8

dobra skończmy tą nacinkę, nie każdy musi sie zgadzac ;)
niech będzie tak że jak komuś coś przeszkadza to po prostu niech nie komentuje...

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

No dobra :)

ocenił(a) film na 10
alex_29_filmweb

Najbardziej to czekam na Civil War. :)
A z tych dwóch to na Avengera Age of Ultron.
Ale na X-men też bardzo czekam, bo Apocalipse to mój ulubiony przeciwnik mutantów Marvela. Oby tego nie zepsuli.

alex_29_filmweb

Na Avengers Age of ultron zresztą bedzie najwcześniej bo Civil war K>M. i X-men APokalisp to za rok .

ocenił(a) film na 10
scorpion6

Aou czekam ja.
ale X-DOFP podobał się mi.

Yoda :P

ocenił(a) film na 10
alex_29_filmweb

Wiadomo że AoU bo bliżej premiery, tego 2 nawet jeszcze nie kręcą :D
Ale im bliżej premiery Avengersów tym ten czas się dłuży.
Poza tym AoU rozniesie w pył boxoffice i poprawić ten wynik może tylko Civil War :D

ocenił(a) film na 10
alex_29_filmweb

Nie ma co porównywać bo nie wychodzą w tyn samym roku ale chyba avengers.

ocenił(a) film na 8
BlackDragon777

można, bo żadne jeszcze nie wyszło, więc chcąc nie chcąc wychodzi że się czeka.

ocenił(a) film na 10
alex_29_filmweb

Móc zawsze mozna ale ja na razie nie mysle o 2016r. wiec nie porównuje tego.Poza tym nie ma jeszcze żadnego trailera do X-men wiec nwm czego sie się spodziewać.

użytkownik usunięty
BlackDragon777

X men przeszłość która nadejdzie było genialne więc o kolejną część nie ma co się martwić. A co twojej wypowiedzi filmy które wychodzą o innym czasie nie da się porównać na co się najbardziej czeka.

Ja bym spytał czy bardziej czekają na Ant Mana czy Avengers 2 lol

ocenił(a) film na 10

Martwić się nie martwię ponieważ bardzo lubię serię X-Mena tylko że bez trailera nie jestem w stanie powiedzieć co bardziej bym chciał obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
alex_29_filmweb

Apocalypse będzie dopiero w 2016, w tym roku będzie jeszcze Ant-Man i Fantastic Four