X-men Apocalypse vs Avengers: Czas Ultrona?
dla mnie AoU !
a co to ma do rzeczy :) oba mają premierę w innym roku, bardziej pytanie Civil War czy X Men albo Ant Man czy x men :) tylko tak mówię ale ok
AOU
No właśnie powinno być miedzy Civil War a x-meniami ;] Dałbym jeszcze Batmana v Superman 3 mega produkcje w 2016
Gra miała potencjał bycia godnym następcą Prince of Persia w innym czasie historycznym, ale hu j zróbmy otoczkę science-fiction i wydawajmy gry co 8 miesięcy...
Owszem gry są świetne do revelations potem tragedia nie mniej jednak filmu nie da się spierd**** a przynajmniej takiego zdania będę do ujrzenia trailera choć mam nadzieję że i po
Jaki jest sens tego pytania? skoro te filmy mają odstępy czasowe, rozumiem że jak by się spytać czy na Civil War czy X Men ale nie takie pytanie :P
Temat chyba został założony z nudów, ale ok :P niech robią co chcą ale jak będzie śmietnik, to będą mieć pretensje. Słyszałeś że fw chce wprowadzić, ocenianie wypowiedzi? jak przykładowo ciebie czy mnie będą minusować to nasze tematy będą ginąć w śmietniku. Czy na fw może być jeszcze gorzej?
cytuje ciebie czy mnie będą minusować to nasze tematy będą ginąć w śmietniku. Czy na fw może być jeszcze gorzej? serio ?? czy żarty sobie robisz ???jak to super każdy będzie miał na minusie ...
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Zapowied%C5%BA+nowej+funkcji+-+oce nianie+wypowiedzi,2613773
szkoda że muszę powiedzieć że nie żartuję, no oczywiście, normalni użytkownicy nie będą mogli rozmawiać a kółka adoracyjne hejterów, jak i fanatyków będą mnożyć swoje gniazda. Ogólnie filmweb schodzi na dno, czekam na zmianę "zjeba8**" naszych profili by się z nich ponabijać...
No fatalny, a my będziemy cierpieć, pewnie czosnako czeka tylko na tę opcję czy taki Ultramen616 czy inne trolle i jak ta opcja wejdzie zaczną szaleć. A forum upadnie, i ponoć my prosiliśmy? kiedy? jak? gdzie? chyba prosiliśmy o ignoruj użytkownika, ale widocznie w ich języku to znaczy ocenić wypowiedzi.
Mi również ale takiej opcji się nie doczekamy, a szkoda bo wtedy nie trzeba by nikogo zgłaszać...
Ty mógłbyś zostać adminem, to forum by było wreszcie posprzątane :) zbieraj głowy, może ci się uda zdobyć chociaż zieloną :)
admini chcą do końca rozwalic ten portal czy co ? to będzie paranoja , np. ja to moge dostawac minusy za to że jestem fanem Borussii Dortmund ( bo takie trolle pewnie się znajdą ) -_-
szkoda gadać a hejterzy czekają na odpowiedni moment by zaczną się bawić. Ten portal zeszedł na psy, ja tylko czekam, na zje*** profili i robi "żegnaj Genia" i idę na IMDB, może i tam niesłusznie oceniają i filmy mają średnie zbyt wysokie, ale przynajmniej jest do opanowania, i nie ma trolli a jak są to ja ich nie widzę.
http://www.imdb.com/title/tt3498820/?licb=0.7840607025923034
masz nie mów że nie znasz tej strony ?
dzięki :)
no nie nie miałem okazji zobaczyc , raczej nie wchodze na strony anglojęzyczne
proszę :)
anglojęzyczne czy nie przynajmniej nie ma trolli multikont i hejterów, czyli kółek tych wzajemnych adoracji a jeśli są to niewidoczne dla mego oka.
no dokładnie :) ja na zagraniczne czasami tylko wchodze , głównie na niemieckie i .... hiszpańskie :P
jeżeli mam ochotę to moge nawet i zapytać czy ktoś czeka bardziej na Ragnarok, czy na Civil War. Oba filmy nie mają jeszcze premiery, i pytanie na co kto czeka jest logiczne. Nie trzeba porównywać filmów z jednego roku.
Więc to pytanie tak, ma sens.
Logiczne nie bardzo, Bo Czas Ultrona ma premierę za miesiąc a X Men za rok, i pytanie jest bezsensu bo wiadomo że czekają bardziej na to co jest wcześniej. Jeszcze mamy Ant Mana, i rozumiał bym Ant Man czy Czas Ultrona więc pytanie nie ma sensu.
No bo nie ma wytłumaczenia na sens tego tematu, nie tylko jak widać ja go nie kumam.
dobra skończmy tą nacinkę, nie każdy musi sie zgadzac ;)
niech będzie tak że jak komuś coś przeszkadza to po prostu niech nie komentuje...
Najbardziej to czekam na Civil War. :)
A z tych dwóch to na Avengera Age of Ultron.
Ale na X-men też bardzo czekam, bo Apocalipse to mój ulubiony przeciwnik mutantów Marvela. Oby tego nie zepsuli.
Na Avengers Age of ultron zresztą bedzie najwcześniej bo Civil war K>M. i X-men APokalisp to za rok .
Wiadomo że AoU bo bliżej premiery, tego 2 nawet jeszcze nie kręcą :D
Ale im bliżej premiery Avengersów tym ten czas się dłuży.
Poza tym AoU rozniesie w pył boxoffice i poprawić ten wynik może tylko Civil War :D
Móc zawsze mozna ale ja na razie nie mysle o 2016r. wiec nie porównuje tego.Poza tym nie ma jeszcze żadnego trailera do X-men wiec nwm czego sie się spodziewać.
X men przeszłość która nadejdzie było genialne więc o kolejną część nie ma co się martwić. A co twojej wypowiedzi filmy które wychodzą o innym czasie nie da się porównać na co się najbardziej czeka.
Ja bym spytał czy bardziej czekają na Ant Mana czy Avengers 2 lol
Martwić się nie martwię ponieważ bardzo lubię serię X-Mena tylko że bez trailera nie jestem w stanie powiedzieć co bardziej bym chciał obejrzeć.