W obsadzie jest więc pewnie będzie. Zresztą gdzieś czytałem , że Ant - Man będzie , ale za to Wasp nie będzie w tej części. Co według mnie jest trochę dziwne , że Jej nie będzie w tej części tylko dopiero w kolejnej się pojawi.
Dzięki za odpowiedź faktycznie mogłem sobie w obsadzie sprawdzić a co do Wasp to może akcja filmu rozgrywa się przed wydarzeniami z Avengers3
Nie, Wasp jest przed wydarzeniami Infinity War.. Miała,się dziać między ale zmienili to
Aha dzięki dobrze wiedzieć w kwietniu film więc się przekonamy
ciekawe czy Nick Fury będzie w nim
Nie, Nicka Fury nie będzie w Infinity War. Za to ma być w Avengers 4 a wcześniej w Captain Marvel ale w retrospekcjach...
Kto powiedział , że Nick Fury będzie w Avengers 4? Ja czytałem , że Samuel L. Jackson mówił , że nikt się z Nim nie skontaktował by zagrał w Avengers 4.
Po pierwsze primo nic z tego posta nie rozumiem.
Po drugie secundo... wypłynęło ostatnio do sieci zdjęcie Nicka Fury z Marią Hill i na pewno nie jest to zdjęcie z Black Panther...Captain Marvel też nie, bo tam Nick Fury ma być młodszy. I na bank pochodzi z Avengers 4...
!SPOILER ALERT!
Wyciekło WIELE zdjęć z planu gdzie widzimy CAŁĄ ZAŁOGĘ z pierwszych Avengersów z 2012 (w tych samych kostiumach, lub w innej wersji tej postaci jak Stark w Shield) więc nie dziwi mnie że Fury z Hill pojawią się skoro prawdopodobnie dojdzie do zmiany czasu i uniwersum pójdzie w innym kierunku i żaden kolejny film nie będzie kontynuował poprzednich wątków (oprócz Homecoming i Guardiansów- chyba)
Podobnierz Sebastian Stan mówił ze Hugh Jackman zagra Wolverina w Avengers 4 ale czy faktycznie tak będzie to się okaże poczekamy zobaczymy ale było by to coś wspaniałego ja dopiero tą informację znalazłem 2 dni temu