Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Siemka mam pytanko czy ten film czasem nie miał być podzielony na dwie części ?

ocenił(a) film na 10
Przemas888

Nie wiem czy już oglądałeś. Jeśli nie, powiem krótko - tak. Finał "Wojny bez granic" nie jest końcem, tylko początkiem

ocenił(a) film na 10
alicja2778

Tak wczoraj byłem na filmie :D Czyli będzie Wojna bez granic part 2 czy Avengers 4 ?

ocenił(a) film na 9
Przemas888

Jeszcze nie ma tytułu, są jedynie spekulacje jak będzie zatytułowany kolejny film z Avengers.
Najprawdopodobniej będzie to Avengers: Infinity Gauntlet, New Avengers albo Avengers: Forever

ocenił(a) film na 10
Peplik11

Myślę że to będzie coś głębszego; ponoć ten tytuł miał być czymś w rodzaju spoilera

ocenił(a) film na 9
alicja2778

Spoilerem do zakończenia Infinity War więc tytuł musi nawiązywać w jakiś sposób do tego że przezył tylko oryginalny skład, połowy wszechświata nie ma, thanos wygrał.

Najciekawsze jest to że na końcu było napisane: "Thanos powróci" a nie "Avengers powrócą" co mnie strasznie ciekawi.

Na ten moment jedyne co wiemy to że w A4 pojawi się Captain Marvel (najpotężniejsza postać w MCU), prawdopodobnie akcja A4 będzie się działa rok po A3. Pojawi się Hawkeye, Ant-man (odegra chyba jedną z ważniejszych ról), będą jakieś działania z czasem, w jednej scenie pojawi się dużo zabitych postaci (aktor grający Bucky'ewgo powiedział że będzie scena gdzie Fury, pierwszy Ant-man i wasp, spiderman i drax się pojawiają, najprawdopodobnie na Volmir) oraz Thanos ostatecznie zostany pokonany ale w jaki sposób to tego raczej sie do przyszłego roku nie dowiemy.